Oktoberfest, cel mai mare festival de bere, începe joi în Sectorul 6

de:
02 oct. 2013
0 Afișari
Oktoberfest, cel mai mare festival de bere, începe joi în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Plaza România, în parteneriat cu deţinătoarea mărcii înregistrate Oktoberfest – Bonima SRL şi Clubul economic german din Braşov vă invită la cel mai mare eveniment care îmbină tradiţiile româneşti cu cele germane.

Începând de mâine şi până pe 6 octombrie, la Plaza România, se va desfăşura Festivalul Oktoberfest ce va reuni sub acoperişul celui mai mare cort toţi pasionaţii de bere bună.

Festivalul debutează joi, 3 octombrie, cu Parada Oktoberfest prin oraş, o invitaţie la distracţie pentru toţi bucureştenii, urmată de festivitatea de deschidere. Cu această ocazie, „se va da cep butoiului” cu bere, gest simbolic ce anunţă startul distracţiei marca Oktoberfest.

Programul zilnic al festivalului include Micul Dejun Bavarez, cu specialităţi germane precum cârnaţii tradiţionali thüringer şi bratwurst, berea nefiltrată şi jocuri cu premii. Programul artistic este unul specific Oktoberfestului original de la Munchen – fanfară, reprezentaţii ale baletului oficial Oktoberfest de la Opera din Braşov, care vor prezenta o coregrafie bavareză, precum şi muzică germană, oferită de Orchestra Karpaten Band şi de DJ Edelweiss.

Seară de seară, atmosfera de veselie va fi întreţinută de concerte care merg perfect cu o bere bună şi nişte specialităţi germane, susţinute de Rocky 5, trupa cu tradiţie în Germania, care interpretează muzica specifică Festivalului Oktoberfest original, şi de Trupa 6, ai cărei membri dau glas imnului oficial Oktoberfest „Noroc, noroc, noroc ridică berea sus!!!”.

În plus, doamnele şi domnişoarele sunt invitate sâmbătă să participe la Miss Oktoberfest – un altfel de concurs de Miss – în care este apreciată spontaneitatea şi dorinţa de distracţie, criteriile precum dimensiuni 90-60-90 sau înălţimea fiind neimportante. Premiile sunt pe masură: Miss Oktoberfest pleacă acasă cu câtă berea poate căra la propriu gaşca ei de prieteni, Miss Heidi primeşte de la unul dintre sponsori o ladă de zestre pentru a-şi întâlni iubitul – Peter – în munţii din Germania (cort, izopren, termos, bocanci etc), iar Miss Popularitate câştigă un frigider plin cu bere.

Amatorii de distracţie au parte de provocări inedite cu mii de premii atractive în zona de jocuri URSUS, deschisă joi şi vineri, în intervalul 18:00-22:00, iar sâmbătă şi duminică între 16:00 şi 21:00.

Cookies