ȘTIRI

Oktober Fest ~ Festivalul Berii

Tone de bere, concerte si multa distractie – iata de ce vor avea parte iubitorii de bere la festivalul Oktober Fest, organizat de Expopedia International, in Parcul Tineretului – Intrarea de la Sincai.

De pe 22 pana pe 25 septembrie, bucurestenii sunt asteptati la Oktober Fest, o sarbatoare in stil nemtesc, amenajata in Parcul Tineretului – Intrarea de la Sincai.

Weismainer, Krombacher, Monchshof, Warsteiner, Oettinger; acestea sunt doar cateva dintre marcile de bere pe care vizitatorii le vor putea savura la festival alaturi de preparate din cultura culinara germana, dar si din cea romaneasca.

Si pentru ca berea merge mana in mana cu muzica si buna dispozitie, in fiecare dintre cele patru seri atmosfera va fi incinsa de spectacole de percutie, pantomima si stand-up comedy, concerte in aer liber, precum si multe atractii specifice.

In plus, cei care vor veni la Oktober Fest vor avea ocazia de a admira o expozitie de artizanat si obiecte handmade cu ceramica, obiecte din lemn, costume populare, tesaturi, articole din piele, covoare, instrumente muzicale, cergi si chiar bijuterii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button