Oglinzi cu probleme la IKEA. Compania recheamă produse vândute în București și-n țară

12 ian. 2023
512 Afișari
Oglinzi cu probleme la IKEA. Compania recheamă produse vândute în București și-n țară
Oglinzi cu probleme la IKEA. Compania recheamă produse vândute în București și-n țară. Imagine simbol: Pexels

Ikea îi anunță pe clienții din București și din țară că demarează o campanie de rechemare. Compania vizează oglinzi cu probleme, modelul LETTAN.

Ikea a început o campanie de rechemare: Oglinzi cu probleme

Reprezentanții Ikea România au anunțat joi, 12 ianuarie 2023, pe Facebook, campania de rechemare în urma unor defecțiuni care au fost sesizate de către clienți. Ikea le recomandă celor care au cumpărat oglinzile să renunțe la întrebuințarea lor și să comande accesoriile potrivite fixării, astfel încât să nu existe pagube din cauza defecțiunii.

Modelul oglinzii vizat este LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS). În declarația dată pe contul de Facebook Ikea, marea companie își asigură publicul de faptul că produsele sunt dezvoltate sub atenta și riguroasa evaluare a riscurilor care pot surveni la anumite produse. Produsele sunt testate astfel încât să respecte toate legile și standardele care se aplică pe piața românească, unde sunt vândute și apreciate de către clienți și public.

Din cauze nespecificate de către Ikea, aparatele de fixare ale oglinzilor LETTAN s-au defectat în urma instalării acestora de către clienți. Chiar dacă punerea lor pe piața românească au respectat normele și standardele de funcționare, Ikea apelează la înțelegerea clienților în urma incidentelor produse și își cere scuze public.

Pentru a beneficia de gratuitatea altor sisteme de prindere, Ikea le cere clienților care au cumpărat produsul vizat să-l comande accesând site-ul oficial, AICI sau să sune la numărul de telefon 021-407.45.32. Accesoriile de fixare au numărul de articol 139298/1.

În încheierea mesajului, compania nu ezită să-și ceară scuze din nou pentru neplăcerile produse în vederea schimbării pieselor problematice.

Modelul oglinzii cu probleme. Sursa foto: Facebook/ IKEA
Modelul oglinzii cu probleme. Sursa foto: Facebook/ IKEA

Un cont fals se folosește de compania Ikea pentru înșelătorii

Aceștia s-au confruntat recent și cu un concurs promovat de un cont fals în care se promiteau canapele din colecțiile Ikea. Compania a început o campanie de avertizare în rândul publicului și al clienților pentru a-i informa cu privire la un eventual furt de date personale. Atât pe site-ul Ikea, cât și pe Facebook, există mesaje de atenționare cu privire la site-urile oficiale pe care compania le folosește.

Cookies