Ofițerii 6 feet under | După ce 7 generali ruși au fost uciși în Ucraina, alți opt colonei și-au dat duhul; unul a fost călcat cu tancul de proprii soldați

31 mart. 2022
496 Afișari
Ofițerii 6 feet under | După ce 7 generali ruși au fost uciși în Ucraina, alți opt colonei și-au dat duhul; unul a fost călcat cu tancul de proprii soldați
Polcovnici six feet under; După ce 7 generali ruși au fost uciși în Ucraina, alți opt colonei și-au dat duhul; unul a fost călcat cu tancul de proprii săi soldați

Dacă acum câteva zile număram generalii armatei ruse care au fost omorâți în „operațiunea specială de demilitarizare și denazificare” a Ucrainei, astăzi suntem în măsură să luăm la rând polcovnicii care și-au dat viața la ordinul lui Putin. Ziarul Daily Mail din 31 martie, 2022, prezintă lista coloneilor decedați, în ordinea dispariției. Cu toții au plecat într-o lume mai bună, să le vorbească îngerilor despre aspirațiile lui Putin și despre „denazificarea” copiilor ucraineni, operațiune care le-a răpit viața, gradul și tinerețea.

ucraina, bloc, bombardat
Kharkov, oras distrus de armata rusa. Foto credit Twitter#Kharkiv.@maria_avdv.

Rusia a pierdut un al optulea colonel în luptele crunte din Harkov, al doilea cel mai mare oraș al Ucrainei, situat în nord-estul țării, informează DailyMail.com. Colonelul Denis Kurilo nu mai este. Soldații conduși de el au intrat în Harkov în a patra zi a invaziei.

Harkov, al doilea cel mai mare oraș din Ucraina, a fost sistematic bombardat de ruși

Cu o populație de 1,5 milioane de locuitori, orașul Harkov se află la 30 de kilometri de granița rusă și la 80 de kilometri de orașul rusesc Belgorod. Orașul a fost distrus sistematic de soldații ruși, care au atacat, fără milă și fără discernământ, blocuri de locuințe, școli, grădinițe și spitale. Miercuri, 30 martie, 2002, forțele ucrainene au publicat fotografia colonelului Denis Kurilo însemnată cu o linie roșie și au anunțat anihilarea lui.

denis, kurilo, colonel, rus, mort
Denis Kurilo era comandantul Brigăzii 200 de Infanterie Motorizată și a condus sângerosul atac asupra orașului Harkov. Sursa foto Ukr, citata de Dailymail.com.

Polcovnicul Denis Kurilo este cel mai recent comandant de top ucis în Ucraina

Denis Kurilo era comandantul Brigăzii 200 de Infanterie Motorizată și a condus sângerosul atac asupra orașului. Brigada a suferit pierderi uriașe de peste 1.500 de militari la Harkov, susțin forțele ucrainene. Denis Kurilo este cel mai recent comandant de top ucis în Ucraina. Lista ofițerilor ruși de rang înalt care au plecat la ceruri include până acum și șapte generali despre al căror obștesc sfârșit am scris aici. „Două grupuri de batalioane din brigada 200 au fost distruse, cu o pierdere de 1.500 de militari”, au susținut surse militare ucrainene, citate de Daily Mail.

colonel, rus, mort
„Comandantul diviziei de artilerie de rachete, Lt-Col Dmitri Pavlovici Dormidonțov, a murit în timpul serviciului”. Foto credit socialmedia@east12westnews.

Comandantul diviziei de artilerie de rachete, Lt-Col Dmitri Pavlovici Dormidonțov, a murit în timpul serviciului”. Dormindonțov în pace!

Într-o lume mai elegantă și mai luminoasă decât Mariupolul nivelat cu bombe a plecat și locotenent-colonelul Dmitri Dormidonțov. Forțele ucrainene au anunțat că Dmitri Dormidonțov a fost ucis săptămâna trecută, iar înmormântarea sa a avut loc în Rusia. O sursă din regiunea Tatarstan din Rusia a declarat: „Comandantul diviziei de artilerie de rachete, Lt-Col Dmitri Pavlovici Dormidonțov, a murit în timpul serviciului”, se spune într-o relatare, citată de Daily Mail. O mină inamică a lovit vehiculul sau în care se aflau alți trei ofițeri: un comandant de divizie, un comandant de batalion și un controlor de aeronave. Dormindonțov în pace!

colonel, rus, mort
Lt-Col Igor Zharov a fost înmormântat în orașul Kirzhach, regiunea Vladimir. La ceremonie, oficialii ruși au anunțat că Zharov a fost decorat de Putin. Foto credit ighosineast12west news.
Polcovnicul Igor Zharov a fost distins post mortem cu Ordinul Curajului de către Putin

O altă pierdere a fost cea a Lt-Col Igor Zharov, care a fost înmormântat în orașul Kirzhach, regiunea Vladimir. La ceremonie, oficialii ruși au anunțat că Zharov a fost decorat de Putin. A murit în timpul unei operațiuni militare de demilitarizare și denazificare a Ucrainei”. Deputatul local Igor Igoșhin a declarat: „Igor Zharov a fost distins post mortem cu Ordinul Curajului. Încă din copilărie și-a dorit să devină militar. A studiat la celebra școală a armatei Kirzhach”.

colonel, rus, mort
Colonelul Serghei Sukharev, din Regimentul 331 Gărzi de Asalt cu Parașute de la Kostroma, a fost „lichidat” conform Ucrainei în luptă la începutul lunii martie. Foto credit GTRK Kostroma, citat de DailyNews.
Polcovnicul Ovcharenko a murit într-o ambuscadă pe un pod, lângă alți 18 combatanți

Colonelul Nikolay Ovcharenko, șeful trupelor de ingineri din Districtul Militar de Vest, a fost ucis într-o ambuscadă care s-a soldat cu 18 ruși morți pe un pod cu pontoane peste râul Siverskyi Doneț.

Colonelul Alexei Șarov, Comandantul Ordinului Separat al 810-a Gărzi al Brigăzii Jukov din Marina Rusă, a fost ucis la Mariupol săptămâna trecută.

Colonelul Alexei Șarov, Comandantul Ordinului Separat al 810-a Gărzi al Brigăzii Jukov din Marina Rusă, a fost ucis la Mariupol săptămâna trecută. Foto credit Ukr.
colonel, rus, mort
Colonelul Nikolay Ovcharenko, șeful trupelor de ingineri din Districtul Militar de Vest, a fost ucis într-o ambuscadă care s-a soldat cu 18 ruși morți pe un pod cu pontoane. Foto credit DailyNews.com.

Colonelul Serghei Sukharev, din Regimentul 331 Gărzi de Asalt cu Parașute de la Kostroma, a fost „lichidat” conform Ucrainei în luptă la începutul acestei luni. „Comandantul Regimentului Aeropurtat Kostroma, colonelul Serghei Sukharev a murit în „exercițiile militare”. Adjunctul său, maiorul Serghei Krylov a fost ucis alături de el. Colonelul Andrei Zaharov a fost ucis într-o ambuscadă în apropierea Kievului în primele zile ale războiului, în timp ce colonelul Konstantin Zizevsky, care conducea trupele de asalt aerian, a murit în sudul Ucrainei.

Twitter#Mariupol.
Colonelul Yuri Medvedev a fost călcat cu tancul chiar de soldații săi, în mod deliberat

Și cu voia dumneavoastră, ultimul de pe lista „denazificarii Ucrainei”, se află colonelul Yuri Medvedev care a fost călcat cu tancul chiar de soldații săi, în mod deliberat, ca urmare a amplorii pierderilor suferite de brigada sa. Medvedev era Comandantul Brigăzii 37 de pușcași. Colonelul a suferit răni la picioare și a fost evacuat în Belarus unde Dumnezeu -sau partea adversă- l-a chemat acolo, Sus. Acolo unde nu este război și nici intristare sau suspin.

iad, ucraina
Foto Twitter#Kyiv.
Cookies