ARHIVA B365

Oficial! Traian Băsescu întră în cursă pentru Primăria Capitalei din partea PMP

„În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP! Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București! Cu Băsescu înainte! Toți pentru București!”, scrie Tomac pe Facebook.

PMP va avea candidați proprii în Capitală, după ce USR s-a opus cooptării partidului lui Băsescu în alianța „de dreapta”.

Reacția lui Băsescu

Europarlamentarul Traian Băsescu (președintele de onoare al PMP și candidat pentru Primăria Capitalei) susține într-o intervenție televizată că Nicușor Dan nu reprezintă o miză pentru el, ci Gabriela Firea (PSD).

„N-au de ce partidele să intre în ședință. Toate au șansele lor. Eu am fost unul din cei care au inițiat susținerea lui Nicușor Dan. Nu-mi rămâne decât să iau notă de părerile dânsului. Am văzut prea multe campanii cu vot util. Cei care se păcălesc cu această abordare trebuie să știe că la votul uninominal lucrurile stau altfel. Alegerile sunt despre cineva care poate administra Bucureștiul.  Nu o să-l ating pe Nicușor Dan. Nu-s în competiție cu USR, ci cu PSD-ul. Nu concurez cu Nicușor Dan.

Sunt prea multe lucruri care au rămas unde le-am lăsat. Pasajul Basarab de exemplu. La niciunul nu i-a trecut prin cap să facă un pasaj subteran… Sau la problema încăzirii: și un copil de clasa a V știa că RADET-ul nu mai avea viață. Nu se mai pot încărca facturile cu pierderile pe conducte. (…)

Până atunci vorbim de alegeri? Pe 14 începe școala. Să-mi arătați un primar care a spus că montează spații modulare lângă școli. Vobesc de o politică la nivelul capitalei. M-aș fi bătut știind că una din variantele care poate funcționa e învățământul la distanță: copilul poate sta la predare trei sau patru ore, nu șase ore.

La câți bani are Bucureștiul dacă aborda pasaje subterane se circula mai bine.

Nu e în niciun faliment capitala. Trebuie să știe definiția falimentului (n. r.: cu referire la Gabriela Firea)”, a declarat Traian Băsescu la B1TV.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button