OFICIAL | Mașinile mai mari de 3,5 tone nu vor mai avea voie să circule prin Piața Unirii, anunță Primăria Sectorului 4

19 ian. 2023
261 Afișari
OFICIAL | Mașinile mai mari de 3,5 tone nu vor mai avea voie să circule prin Piața Unirii, anunță Primăria Sectorului 4
OFICIAL | Mașinile mai mari de 3,5 tone nu vor mai avea voie să circule prin Piața Unirii, anunță Primăria Sectorului 4. Sursa foto: Agerpres

Prin Piața Unirii nu vor mai avea voie mașinile mai mari de 3,5 tone, transmite Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă, după ce Comisia Tehnică de Circulație din cadrul PMB și-a dat acordul.

Primăria Sectorului 4: Mașinile mai mari de 3,5 tone nu vor mai avea voie să circule prin Piața Unirii

Joi, 19 ianuarie 2023, Sectorul 4 al Capitalei a obținut, în cadrul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, acordul de principiu pentru restricționarea accesului vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, în zona Piața Unirii.

Când se vor institui restricțiile?

În maxim 60 de zile, după ce va fi aprobat Planul de Sistematizare și după ce vor fi montate indicatoare, mașinile mai mari de 3,5 tone nu vor mai avea voie să circule în Piața Unirii, potrivit informațiilor oficiale transmise de PS4.

„Pentru corecta informare a opiniei publice în legătură cu motivele care au stat la baza solicitării Sectorului 4 al Municipiului București în vederea restricționării accesului vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone în Piața Unirii, vă punem la dispoziție, în integralitate, expertizele tehnice, atât ale Pasajului Unirii, cât și ale Planșeului Unirii”, transmite PS4.

De asemenea, Primăria Sectorului 4 îi asigură pe bucureștenii care tranzitează zona că, echipa de specialiști a Sectorului 4 va depune în mod responsabil, în permanență, toate eforturile pentru a crește gradul de siguranță în exploatarea acestor lucrări de infrastructură.

Expertizele puse la dispoziție de PS4 pot fi descărcate din comunicatul oficial, AICI.

B365.ro a vrut să afle, cu exactitate, dacă restricțiile de circulație pentru vehiculele cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone anunțate astăzi sunt valabile pentru toată zona Piața Unirii, așa cum reiese din comunicatul de azi, sau dacă sunt în vigoare doar pentru anumite artere, așa cum PS4 a anunțat cu o zi în urmă. Așteptăm răspunsul.

Cookies