ȘTIRI

OFICIAL de la IML: Cum a murit mama fratilor Ioan si Victor Becali, gasita decedata in piscina

UPDATE: Autopsia femeii s-a încheiat vineri dimineață, anunță România Tv. Cauza oficială a morții este înecul. Conform raportului, ei i se făcuse rău, a căzut în apă și nu a reușit să iasă la suprafață. Funeraliile sunt anunțate pentru sâmbătă, la prânz.

Mama fraților Ioan şi Victor Becali, Verdichia, în vârstă de 83 de ani, a fost găsită moartă, joi seară, în pisicina locuinței sale, , informează Realitatea TV.

Un echipaj SMURD a constatat decesul femeii după ce o persoană a realizat un apel la numărul de urgență 112. 

„În jurul orei 19:45, s-a sunat în dispeceratul serviciului de ambulanță, de la ambulanța Biomedica (unde are abonament familia Becali, n.red.), că au primit o solicitare că o femeie este înecată într-o piscină în Pipera. N-au avut resursă și au cerut sprijin la noi. Am trimis o ambulanță care a ajuns în 10 minute la locul incidentului. A fost găsită o persoană înecată în piscină, probabil de mai bine de o oră. Acolo se aflau deja un echipaj SMURD și un echipaj de poliție”, a declarat Alice Grasu, coordonator serviciul de ambulanță București.

Potrivit România TV, din primele cercetări, se pare că Everdichia Becali se plimba pe marginea piscinei şi a alunecat pe gresie.

La faţa locului au ajuns mai mulţi prieteni ai familiei Becali, puţin după ora 21 sosind la reşedinţa din Pipera fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Borcea. De asemenea, Gică Popescu a ţinut să fie alături de familia îndoliată. Fostul internaţional l-a avut ca agent pe Ioan Becali în perioada cât a activat ca jucător, iar după ce s-a retras a lucrat o perioadă la firma de impresariat a fraţilor Becali. Averea fraților Becali este trecută pe numele mamei.

Avocatul Pavel Abraham, a declarat, pentru MEDIAFAX, că merge vineri la Penitenciarul Jilava să depună la comandantul unităţii cerere din partea lui Gigi Becali de învoire pentru a participa la înmormântarea mătuşii sale, Everdichia Becali.

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button