ȘTIRI

Șoferul care a avariat 9 mașini pe Șoseaua Colentina și a fugit, prins de polițiști

Din probele administrate în dosar, a reieşit că în cursul anului 2009, acesta a uzat de un permis de conducere fals, despre care a declarat că ar fi emis de autorităţile din Turcia, pe care l-a preschimbat în permis eliberat de autorităţile române. 

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 29 iunie, după ce şoferul unui autoturism Mercedes a intrat în intersecţia Şoseaua Colentina cu strada Doamna Ghica pe culoarea roşie a semaforului şi s-a ciocnit cu un taxi aflat în trafic, fiind avariate şi alte șapte autoturisme parcate, printre care şi un alt taxi. În urma accidentului au fost răniţi şoferul taximetrului aflat în mers şi o tânără din Mercedes.

COnform unui comunicat remis de Poliție, în sarcina lui, s-a reţinut faptul că la momentul accidentului avea permisul de conducere reţinut într-o cauză în care a fost cercetat pentru săvârşirea infrancţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice precum şi faptul că avea asupra sa o armă neletală cu gaze, pistol marca Walter, pentru care acesta nu poseda permis de port armă.

Cercetările au fost efectuate sub directa îndrumare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, care l-a prezentat pe inculpat Judecătoriei Sector 4, vineri, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a dispus aceasta pentru o perioada de 29 de zile.

În continuare, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule ( două fapte ), infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală, infracţiunea de părăsire a locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie ca urmare a săvârşirii unor infracţiuni, a infracţiunilor de instigare la fals în înscrisuri oficiale şi participarea impropie la infracţiunea de fals intelectual,infracţiunea de port fără drept a unei arme neletale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button