OFERTE RUSALII 2014: Cât costă sejururile la mare,la munte sau în Bulgaria,în minivacanţa de Rusalii

de:
22 mai 2014
0 Afișari
OFERTE RUSALII 2014: Cât costă sejururile la mare,la munte sau în Bulgaria,în minivacanţa de Rusalii

OFERTE RUSALII: În acest an, pe 8 iunie, creştinii ortodocşi şi cei catolici sărbătoresc Rusaliile – Pogorârea Sfântului Duh, cunoscută şi sub denumirea de Cincizecime. Potrivit Codului Muncii, prima şi a doua zi de Rusalii sunt sărbători legale, astfel că mulţi români au parte de o minivacanţă de trei zile în perioada 7-9 iunie.

OFERTE RUSALII 2014 România: Dacă v-aţi propus să plecaţi din Bucureşti în minivacanţa de Rusalii, vă prezentăm câteva oferte disponibile la mare, la munte, în Delta Dunării sau în Bulgaria.

OFERTE RUSALII 2014 la mare

OFERTE RUSALII 2014 la mare: Una dintre cele mai ieftine oferte de pe litoralul românesc, în minivacanţa de Rusalii, este disponibilă în Vama Veche, la Raskalla Camp. În perioada 6.05.2014 – 15.06.2014, preţul pentru o cameră dublă twin la Raskalla Camp este de 50 lei pe zi, atât în cursul săptămânii, cât şi în week-end, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul turistinfo.ro. Raskalla Camp dispune de 8 căsuţe din lemn, pentru două persoane, cu grup sanitar comun. De asemenea, terenul de campare pentru corturi este împrejmuit şi are acces la duşuri, toaletă şi grătar.

OFERTE RUSALII la mare: O altă ofertă ieftină pe litoralul românesc, în minivacanţa de Rusalii, este disponibilă la hotelul de trei stele Amaradia, din Eforie Sud. Pachetul turistic, pentru 3 nopţi de cazare, în perioada 6-9 iunie 2014, costă 186 de lei, iar preţul este pe cameră, potrivit informaţiilor disponibile pe Booking.com, liderul mondial al rezervărilor hoteliere online.

OFERTE RUSALII 2014 la mare: Cei care vor să se resfeţe pe litoralul românesc la un hotel de cinci stele, în minivacanţa de Rusalii, pot rezerva un sejur la hotelul Vega. Preţul pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun inclus, la Vega, se ridică la 486 de euro, pentru o cameră dublă standard, potrivit informaţiilor disponibile pe turo.ro.

OFERTE RUSALII 2014 la munte

OFERTE RUSALII 2014 la munte: În staţiunea Râşnov, considerată cea mai ieftină destinaţie de vacanţă din lume, potrivit datelor motorului de căutare de hoteluri trivago.ro, preţurile pentru o noapte de cazare în minivacanţa de Rusalii sunt mai mici de 100 lei. De exemplu, în perioada 6-9 iunie 2014, la Pensiunea Victoria din Râşnov, preţul pentru trei nopţi de cazare este de 252 de lei pentru o cameră dublă, conform Booking.com.

OFERTE RUSALII la munte: Cei care vor să meargă la munte, dar vor să scape de aglomeraţia de pe Valea Prahovei, pot opta pentru un sejur în Munţii Apuseni, în minivacanţa de Rusalii. O destinaţie de vacanţă recomandată de ecologişti este Roşia Montană, dacă vreţi să susţineţi dezvoltarea acestei zone prin turism şi, totodată, să-i sprijiniţi pe localnicii care continuă să se opună exploatărilor miniere de la Roşia Montană. Dacă v-aţi propus să mergeţi în Roşia Montană, în minivacanţa de Rusalii, la Cabana Manu, preţul pentru o cameră dublă matrimonială este de 80 de lei pe zi, atât în timpul săptămânii, cât şi în week-end. Preţul este valabil până pe 30 iunie 2014, potrivit informaţiilor postate pe site-ul turistinfo.ro.

OFERTE RUSALII 2014 la munte: Pentru oamenii cu dare de mână, preţul unui sejur de trei nopţi, într-o unitate de cazare premium din Poiana Braşov, poate depăşi chiar şi pragul de 1.500 lei, în minivacanţa de Rusalii. De exemplu, la Sport Hotel Spa, unitate de cazare din lanţul Ana Hotels, controlat de omul de afaceri George Copos, trei nopţi de cazare cu mic dejun inclus costă 1.512 lei, tarif valabil pentru o cameră dublă standard, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul uneia dintre cele mai mari agenţii de turism din România, Christian Tour.

OFERTE RUSALII 2014 în Delta Dunării

OFERTE RUSALII 2014 Delta Dunării: Turiştii care vor să descopere un peisaj exotic, pe tărâm românesc, pot opta pentru un sejur în Delta Dunării.

OFERTE RUSALII Delta Dunării: La Pensiunea Mila 2 din Sulina, până pe 30 iunie 2014, preţul pentru o cameră dublă este de 120 lei pe noapte, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul unităţii de cazare.

OFERTE RUSALII 2014 Delta Dunării: La hotelul de trei stele Cormoran din Uzlina, un sejur de 3 nopţi, cu mic dejun inclus, în minivacanţa de Rusalii, costă 594 de lei, tarif valabil pentru o cameră dublă, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul haisitu.ro.

OFERTE RUSALII Delta Dunării: Cei care vor să se bucure de peisajele luxuriante din Delta Dunării şi să stea în condiţii de lux pot achiziţiona un sejur la Delta Nature Resort, complex situat pe malul Lacului Somova. Preţul pentru o noapte de cazare cu mic dejun inclus costă 52 de euro de persoană la Vila Deluxe sau 66 de euro de persoană, la Vila Premium. Tariful include acces gratuit la piscină, saună, jacuzzi, teren de tenis şi sală de fitness. Turiştii pot opta şi pentru transport din Bucureşti la Delta Nature Resort, cu un autoturism de 5 locuri, preţul fiind de 220 de euro dus/maşină sau 440 de euro/maşină pentru transport tur – retur. O altă opţiune de transport, mai rapidă, pentru turiştii cu conturi cu multe zerouri, este valabilă cu elicopterul, oferta de preţ comunicându-se la cerere pentru cei interesaţi, se precizează pe site-ul Eximtur, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România.

OFERTE RUSALII 2014 în Bulgaria

OFERTE RUSALII 2014 Bulgaria: Una dintre cele mai ieftine oferte disponibile în minivacanţa de Rusalii în Bulgaria este valabilă în satul turistic Kranevo, situat la 25 km de Varna şi la 2 km de staţiunea Albena. De exemplu, la hotelul de două stele Niko, din Kranevo, o cameră dublă se poate închiria, în perioada 1-15 iunie 2014, la preţul de 9 euro de persoană pe noapte, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul agenţiei de turism Jeka.

OFERTE RUSALII: O altă ofertă disponibilă în Bulgaria, în minivacanţa de Rusalii, este valabilă la hotelul Excelsior, din staţiunea Nisipurile de Aur. Aici, un sejur de trei nopţi, în regim all inclusive, costă 91,5 euro de persoană, în perioada 6 – 17 iunie 2014, pentru un loc în cameră dublă, conform informaţiilor disponibile pe site-ul agenţiei de turism Travel Planner.

OFERTE RUSALII 2014: Dacă vreţi să vă răsfăţaţi pe litoralul bulgăresc, într-o unitate hotelieră de cinci stele, puteţi opta pentru un sejur de Rusalii la Moonlight Hotel. Preţul pentru o cameră dublă cu vedere la mare este de la 1.063 lei pentru un sejur de trei nopţi, în regim all inclusive, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Booking.com.

Cookies