ȘTIRI

REVELION 2013/ 2014. Cele mai ieftine și cele mai scumpe oferte de Revelion din cluburi din Capitală

Revelion 2013/ 2014 în cluburile din București: Cele mai ieftine oferte

Clubul Kulturhaus are cea mai ieftină ofertă de Revelion din București. În noaptea dintre ani, intrarea în club costă 20 de lei, iar prețurile rămân la fel ca în restul anului. 
 
Petrecerea de Revelion din clubul Kulturhaus a fost denumită „Silvester” ( revelion în limba germană).
 
În seara de 31 decembrie 2013, ușile clubului se deschid la ora 21:00. Prețurile la toate băuturile rămân exact la fel. Nimic nu se scumpește și nimic nu se ieftinește special pentru această seară. Sortimentele de băuturi rămân aceleași.

De Revelion, în club Kulturhaus nu se fac rezervări la mese. Ele se ocupă în ordinea sosirii sau când se eliberează. 

Șampania de la ora 00.00 va fi din partea casei, iar cantitatea de acadele și de pufuleţi va fi considerabil mărită pentru această seară, anunță reprezentanții clubului.

Revelion 2014 la clubul Fabrica se va numi Rock’N’Roll New Years Eve, iar intrarea costă 40 de lei,  urmând ca băuturile să ți le achiziționezi tu. La club Fabrica vor concerta, în nopatea de Revelion, E.M.I.L., COMA, OCS, Dj Hefe&Vali.

La Fabrica mai sunt 40 de locuri disponibile la mese.

În clubul Maya, pentru a-ți rezerva un loc de Revelion trebuie să achitați suma de 100 RON în avans, în ofertă intrând, pe lângă acces, platouri cu mâncare – combinate, cald și rece- și o sticlă de șampanie în funcție de numărul de persoane și garantat o poveste de neuitat. După ora 0:00 intrarea este liberă. Nu există consumație obligatorie.

În clubul Maya mai sunt 40 de locuri disponibile la mese.

În clubul Expirat din București, în noaptea de Revelion trebuie să plătești 130 de lei, dacă nu vrei loc la masă, și 180 de lei pentru loc la masă.

Revelionul este all inclusive: 

Open Bar – bere, vin, whiskey, vodka, gin, rom, martini, tequila, simple sau in combinatii de longdrink-uri cu sucuri  naturale si carbogazoase, apa minerala/plata, bauturi racoritoare, cafea, spumant la miezul noptii.

Bufet Suedez – aperitive diverse, simple si complexe: lacto-vegetariene, carnivore si gurmande, salate, muraturi si desert.

Accesul în club în seara de 31 decembrie se face începând cu ora 21:00. 

Seara de Revelion din Expirat se numește „THE EXPENDABLES„, iar organizatorii impun și dresscode: eroi si supereroi.

În Expirat, mai sunt în jur de 30 de locuri disponibile, doar la bar.

Revelionul 2013/ 2014 în Princess Club costă 170 de lei de persoană. În acest preț intră accesul, bufet suedez, tort, artificii. În noaptea de Revelion, în club vor concerta Lora și Andreea Bălan și va fi organizat și un program artistic la care vor participa trupe de dans modern, de dans oriental și popular.

În Princess Club mai sunt 10 mese cu locuri pentru 6-8 persoane.

Cât costă noaptea de Revelion în cluburile de fițe din București

În Frattelli noaptea de Revelion costă 700 de lei. Petrecerea se va numi Carnivale. Gaza serii va fi Ruky DeeJay iar invitații speciali sunt americanii Worthy Davis & Nikki McCoy. Open bar-ul va fi deschis toată noaptea. În noaptea de Revelion, dress code-ul în Fratelli este black tie.

În Frattelli sunt 50 de locuri disponibile.

Revelionul în clubul Boa costă 500 de lei, în preț fiind inclus accesul și open bar. Aici vor concerta, în noaptea dintre ani, Loredana, Canaf & Excentric Blues Band, Dj Chris Dave, host Mc Vali Barbulescu.

Accesul în club se va face după ora 22.00.

În BOA mai sunt 40 de locuri disponibile.

În clubul Bamboo, clienții vor plăti în noaptea de Revelion 200 de lei pe intrare, indiferent dacă persoana respectivă a rezervat sau nu masă. Suma de 200 lei va fi plătită de către client la intrarea în club, în seara evenimentului, acesta primind în schimb un bon fiscal care atestă plata. Cei 200 lei reprezintă accesul clientului în club și accesul nelimitat la bufetul cu mâncare, nu și la băuturile de la bar. Consumația făcută de către clienți la bar va fi achitată de către aceștia imediat ce au fost serviți.

500 euro/750euro/1000 euro sau 1500 euro/masă de 8 persoane (fiecare dintre aceste sume reprezinta valoarea de care clientul va consuma băuturi alcoolice sau non-alcoolice, pe care acesta le va alege din meniurile de mese, puse la dispozitie de club Bamboo în noaptea respectivă). Taxa de intrare in club se plateste separat.

Prețurile băuturilor în noaptea de 31 decembrie 2013 spre 1 ianuarie 2014 vor fi aceleași care se percep în fiecare seară de vineri și sâmbătă când clubul este funcționabil, conform Meniului de Bar si Meniului de Mese, ambele puse la dispoziția clientului de către club, în noaptea evenimentului. 

De Revelion, în Bamboo vor concerta Puya, Anda Adam și Pepe.

În Bamboo mai sunt 40 de locuri disponibile.

În Hard Rock Cafe, prețul unui bilet pentru Revelion este de 660 lei, care cuprinde accesul, mâncare și băutură:  peste 40 de tipuri de bauturi si preparate culinare rafinate, așa spun organizatorii.

La Hard Rock Cafe, de Revelion va concerta Life on Mars.

În Hard Rock Cafe mai sunt 15 locuri disponibile.

De Revelion, în Bellagio Club intrarea este 150 de lei, care include bufez sudez. Pentru rezervarea unei mese de 6-12 persoane, clienții trebuie să facă consumație de minimum 1000 lei. 

De Revelion, la Bellagio vor concerta Alex Velea și The Zuralia Orchestra.

În Bellagio mai sunt 40 de locuri disponibile.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button