ARHIVA B365

OFERTE LAST MINUTE: VACANŢE IEFTINE, în minivacanţa de Sf. Maria

OFERTE LAST MINUTE: Numeroase agenţii de turism prezente pe piaţa autohtonă promovează sejururi pentru minivacanaţa de Sf Maria la preţ redus, pe ultima sută de metri. Mai jos puteţi găsi OFERTE DE SF MARIA LA MARE, LA MUNTE ŞI ÎN BULGARIA.

OFERTE de SFÂNTA MARIA pe litoral

OFERTE SF MARIA 2014. Dacă vreţi să petreceţi minivacanţa de Sf. Maria în Eforie Nord puteţi achiziţiona un sejur la hotelul Europa din lanţul Ana Hotels. Preţul unui pachet în minivacanţa de Sf. Maria, la această unitate de cazare clasificată la patru stele, începe de la 149 de euro pe noapte, pentru o cameră dublă. Tariful include cazare cu mic dejun pentru două persoane și un copil (cu vârstă de până la 12 ani, iar pentru al doilea copil în cameră se oferă 50% discount), acces gratuit piscina exterioară și la plaja rezervată hotelului, cu șezlong, umbrelă saltea și prosop.

OFERTE SFÂNTA MARIA. Oferta este valabilă în funcție de disponibilitate, pentru un sejur de minim trei nopți, în perioada 14 – 17 august 2014.

OFERTE SFÂNTA MARIA 2014. Pachetul de Sf. Maria include şi următoarele bonusuri:

– la sosirea în cameră – un coș cu fructe proaspete și o sticlă de vin roșu

– câte un tratament la Spa de persoană (de sejur), la alegere dintre: un masaj Shirodara, un masaj anticelulitic, un masaj cu pietre vulcanice sau un masaj uscat de relaxare. De asemenea, se oferă şi un discount de 15% la toate procedurile de la Ana Aslan Health SPA (față de tarifele de listă).

– reducere de 20% față de tariful de recepție pentru noaptea de duminică.

De asemenea, cu 21 euro de persoană turiştii pot rezerva un loc la „Seara cu specific grecesc” din 15 august la Restaurantul Europa. Mai multe detalii găsiţi aici.

MINIVACANŢA SFÂNTA MARIA. La Hotelul Apollo din Neptun, unitate de cazare clasificată la două stele, o noapte de cazare cu mic dejun costă 90 lei de persoană, preţ valabil pentru un loc în cameră dublă. Preţul este valabil inclusiv în minivacanţa de Sf. Maria, respectiv până pe 20 august, potrivit informaţiilor disponibile pe infoturism.ro.

OFERTE MINIVACANŢA SF MARIA. Până pe 17 august, la hotelul Florida din Mamaia, clasificat la trei stele, preţul unei nopţi de cazare începe de la 460 de lei de cameră. Tariful include şi bonuri valorice în valoare de 50 lei de persoană pe zi, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul plaja.ro.

OFERTE de SFÂNTA MARIA în Bulgaria

OFERTE LAST MINUTE: Dacă vreţi să mergeţi în staţiunea bulgară Kavarna, de Sf. Maria, la hotelul Topola Skies Golf&Spa Resort, clasificat la patru stele, preţul unui sejur de 3 nopţi, în regim all inclusive, este de 156,5 euro de persoană, pentru un apartament cu vedere la piscină. Tarifele diferă în funcţie de mărimea şi poziţionarea apartamentelor. Mai multe detalii găsiţi la Family Travel.

OFERTE SF MARIA 2014. Cei care preferă staţiunea Sunny Beach pot achiziţiona un sejur la hotelul Planeta, clasificat la patru stele. Până pe 20 august, preţul pentru un loc în cameră dublă este de 57,5 euro de persoană pe noapte şi include cazare în regim all inclusive. Mai multe detalii aici.

MINIVACANŢA SFÂNTA MARIA. La hotelul Sandy Beach din Albena, un pachet de minim două nopţi, în minivacanţa de Sf. Maria, costă 55 de euro de persoană pentru un loc în cameră dublă. Tariful include cazare în regim all inclusive. Mai multe detalii găsiţi pe plaja.ro.

OFERTE de SFÂNTA MARIA la munte

OFERTE SFÂNTA MARIA 2014. Una dintre cele mai ieftine oferte disponibile de Sf Maria la munte este valabilă la hotelul Traian, clasificat la două stele, din staţiunea Călimăneşti-Căciulata. Preţul unui pachet de Sf. Maria începe de la 145,60 lei de persoană pentru un loc în cameră dublă cu demipensiune. Pachetul este valabil în perioada 15 – 17 august şi este vândut de Eximtur. Mai multe detalii găsiţi aici.

MINIVACANŢA SFÂNTA MARIA. Dacă vreţi să mergeţi în Poiana Braşov de Sf Maria puteţi achiziţiona un pachet de două nopţi, disponibil la hotelul Piatra Mare, clasificat la patru stele. Pachetul include 2 nopţi de cazare cu mic dejun şi cină festivă în ziua de Sf. Maria, acces la piscină, saună şi salină. Preţul acestui sejur în minivacanţa de Sf Maria se ridică la 299 lei de persoană. Mai multe detalii găsiţi aici. Dacă vreţi să optaţi pentru un sejur de 3 nopţi la acelaşi hotel, preţul unui astfel de pachet începe de la 87 euro de persoană, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul agenţiei Prestige Tours. Mai multe detalii găsiţi aici.

OFERTE MINIVACANŢA SF MARIA. Cei care vor să meargă Acasă la Dracula în minivacanţa de Sf. Maria pot achiziţiona un sejur disponibil la preţul de 450 lei de persoană. Pachetul, valabil în perioada 15 – 17 august, la hotelul de 4 stele Acasă la Dracula, include 2 nopţi de cazare cu demipensiune (mic dejun şi cină). Mai multe detalii găsiţi aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button