Oferte last minute Revelion 2015: de la 450 de lei cina festivă la un restaurant în Bucureşti

de:
20 dec. 2014
0 Afișari
Oferte last minute Revelion 2015: de la 450 de lei cina festivă la un restaurant în Bucureşti

OFERTE LAST MINUTE REVELION 2015. Ofertele disponibile pe ultima sută de metri pentru petrecerea Revelionului variază între 450 de lei cina festivă la un restaurant în Bucureşti, 700 de lei pentru trei nopţi în Bucovina, până la 3.800 de euro pentru şase nopţi cazare la un hotel de pe însoritele plaje din Maldive, scrie gandul.info.

CITEȘTE ȘI: REVELION 2015 ÎN CLUBURI. Unde poţi petrece IEFTIN, de Anul Nou, în Bucureşti: OFERTE

OFERTE REVELION 2015 LA MUNTE. La Predeal, la Pensiunea Speranţa de 3 stele, cazarea pentru patru nopţi – între 29 decembrie şi 2 ianuarie – costă 295 de euro de persoană, cu demipensiune şi cina festivă de Revelion.

La Poiana Braşov, la Hotel Piatra Mare, de patru stele, şase nopţi de cazare – 29 decembrie-4 ianuarie – costă 3.499 de lei de persoană. Cazarea este în camera dublă, cu demipensiune. „Ar trebui să vă hotărâţi foarte repede, că aceste oferte se dau extrem de repede”, ne recomandă reprezentanta unei agenţii de turism.

REVELION 2015 ÎN BUCOVINA. Multe dintre pensiunile şi hotelurile din Bucovina au pachete turistice pentru Crăciunul din acest an şi pentru Revelion 2015 vândute încă din luna septembrie, însă există şi unităţi de cazare care mai au oferte disponibile.

Ofertele turistice includ, pe lângă cazare şi masă, şi pachete SPA, cu masaj, hidromasaj, saună sau salină. Preţurile pornesc de la 655 de lei pentru trei nopţi de cazare şi ajung până la 3.000 de lei la hotel de patru stele, scrie ZF.

De exemplu cu 1.400 de lei de persoană turiştii se pot caza patru nopţi într-o cameră dublă de la o pensiune aflată în localitatea Vama, în apropiere de faimoasele mănăstiri Voroneţ şi Moldoviţa.

Oaspeţii primesc trei mese pe zi, au ocazia să participe la obiceiul străbun de sacrificare a porcului, pot face un foc de tabără, se pot plimba cu sania trasă de cai şi pot primi colindători. De Crăciun, proprietarii pensiunii vor pregăti o masă festivă cu preparate tradiţionale.

REVELION 2015 ÎN BUCOVINA. Cu 300 de lei de persoană pe noapte, te poţi caza la o altă pensiune din Bucovina, în perioada 23-26 decembrie. Băutura este „la discreţia clientului”, iar în Ajun de Crăciun turiştii pot asista la tăierea porcului bând o ţuică sau un vin fiert. Tot în Ajun, se organizează o masă festivă de la care nu vor lipsi preparatele din vânat şi păstrăv.

OFERTE REVELION 2015 SIBIU. Câteva locuri disponibile pentru Crăciun mai sunt şi în Mărginimea Sibiului. Trei nopţi de cazare, în regim de demipensiune, cu masă festivă de Crăciun şi băuturi incluse, costă la pensiunile de aici circa 800 de lei de persoană. Cazarea se face în camere duble.

OFERTE LAST MINUTE REVELION 2015 BUCUREȘTI. În Bucureşti, în cel mai exclusivist restaurant al Hotelului Radisson Blu, tariful pentru o persoană este de 600 de lei. Tarifele mai scad în cazul evenimentelor de Anul Nou organizate la restaurante precum Caffe Citta sau Sharkia. Reprezentanţii hotelurilor de lux din Capitală au anunţat, în urmă cu 10 zile, că vânduseră deja până la 70% dintre pachete pregătite cu această ocazie, potrivit ZF.

REVELION 2015 BUCUREȘTI. Spre exemplu, Hotelul Radisson Blu, cel mai mare după cifra de afaceri din 2013, organizează petrecerea de Anul Nou în restaurantele Prime Steaks and Seafood, tariful fiind de 600 de lei de persoană. De asemenea, cei care vor să sărbătorească Revelionul la restaurantul Caffe Citta trebuie să plătească un preţ de 450 de lei.

OFERTE LAST MINUTE REVELION 2015. Şi în restaurantul Sharkia va avea loc o petrecere de Revelion, preţul fiind de 300 de lei de persoană. Tarifele includ TVA, însă băuturile nu sunt incluse în meniu.

Cookies