OFERTE în turismul balnear. Şase nopţi de cazare, între 330 şi 360 lei

de:
28 mart. 2014
1 Afișari
OFERTE în turismul balnear. Şase nopţi de cazare, între 330 şi 360 lei

Iniţial, programele se desfăşurau în perioada 25 ianuarie-30 aprilie. Programul „Decada balneară” presupune zece zile de sejur, pensiune completă, minim şapte zile de tratament şi două proceduri pe zi şi costă 710 lei de persoană pentru structurile de două stele şi 830 de lei pentru cele de trei stele.

Un alt program, „Hai la băi!”, pentru o perioadă de şase zile, cu pensiune completa, două proceduri pe zi şi cinci zile tratament, este disponibil la tarife de 625 lei, respectiv 750 lei.

„Wellness balnear” include trei nopţi de cazare, două zile de demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună şi sală de sport, două proceduri tip wellness (masaj sau şedinţă de întreţinere facială/cosmetică) şi costă 625 de lei pentru hotelurile de trei stele şi 650 de lei pentru cele de patru stele.

La programe participă unităţi de cazare din Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Tuşnad, Băile Olăneşti, Buziaş, Călimăneşti-Căciulata, Covasna, Geoagiu Băi, Lacu Sărat, Moneasa, Pucioasa, Sângeorz-Băi, Sinaia, Slănic Moldova, Stâna de Vale, Turda, Tuşnad şi Vatra Dornei.

Sursa: Mediafax

Cookies