ȘTIRI

OFERTE GRECIA, BULGARIA, TURCIA 2014. Vacanțe de toamnă la mare, în cele mai populare destinaţii

OFERTE GRECIA 2014, OFERTE BULGARIA, OFERTE TURCIA 2014, OFERTE LAST MINUTE, OFERTE ALL INCLUSIVE. Dacă încă nu v-aţi bucurat de concediu în această vară sau vreţi să mai profitaţi de câteva zile de soare, vă prezentăm câteva dintre cele mai atractive sejururi disponibile la Christian Tour, Perfect Tour şi Eximtur, trei dintre cele mai mari cinci agenţii de turism din România, după volumul afacerilor înregistrate în 2013. 

OFERTE LAST MINUTE – OFERTE GRECIA 2014. Dacă vreţi să aveţi parte de un sejur all inclusive pe meleaguri elene, una dintre OFERTELE LAST MINUTE de la Christian Tour este valabilă la hotelul Mareblue Beach Resort din Corfu, clasificat la 4 stele. Preţul unui sejur, în perioada 26 august – 2 septembrie, este de 395 de euro de persoană, tarif redus de la 655 de euro de persoană. Preţul nu include suplimentul de transport cu autocarul din Bucureşti, în valoare de 85 de euro de persoană. De asemenea, transportul poate fi făcut şi individual. Mai multe detalii aici.

OFERTE LAST MINUTE – OFERTE GRECIA ALL INCLUSIVE. Dacă vreţi să mergeţi în insula elenă Zakynthos, o OFERTĂ LAST MINUTE disponibilă în această perioadă la Christian Tour este valabilă la preţul de 565 de euro de persoană, preţ redus de la 664 euro. Sejurul în regim all inclusive este valabil la hotelul de 3 stele Sunrise, începând cu data de 25 august, iar transportul se face cu avionul, în preţul pachetului nefiind inclusă taxa de aeroport în valoare de 95 euro de persoană. Mai multe detalii aici.

OFERTE LAST MINUTE 2014 – OFERTE GRECIA. La hotelul Akti Beach Club din Kos, clasificat la 4 stele, un sejur all inclusive, cu transport cu avionul, costă 665 euro de persoană, în perioada 26 august – 2 septembrie. Preţul pachetului turistic vândut de Christian Tour este redus cu 90 de euro faţă de tariful afişat iniţial, dar nu include taxa de aeroport, în valoare de 95 de euro de persoană. Mai multe detalii puteţi găsi aici.

OFERTE GRECIA 2014, OFERTE BULGARIA, OFERTE TURCIA 2014, OFERTE LAST MINUTE, OFERTE ALL INCLUSIVE.

OFERTE BULGARIA ALL INCLUSIVE. La hotelul de 3 stele Excelsior din staţiunea bulgară Nisipurile de Aur un sejur poate fi rezervat, în această perioadă, la preţul de 41 de euro de persoană pe noapte. Această OFERTĂ ALL INCLUSIVE este disponibilă la agenţia de turism Perfect Tour. Mai multe detalii despre această ofertă găsiţi aici.

OFERTE BULGARIA 2014. Începând cu data de 22 august, la hotelul de trei stele MPM Royal Central din staţiunea bulgară Sunny Beach o noapte de cazare cu demipensiune costă 23 de euro de persoană, tariful fiind valabil pentru un sejur de minim 5 nopţi, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul agenţiei Perfect Tour. Mai multe detalii găsiţi aici.

OFERTE BULGARIA ULTRA ALL INCLUSIVE. Pentru cei care vor să evite staţiunile aglomerate din Bulgaria, Perfect Tour le recomandă clienţilor pachetele în staţiunea Obzor. O ofertă disponibilă în această staţiune este valabilă la hotelul de patru stele Miramar. O noapte de cazare în reigm ultra all inclusive la acest hotel costă minimum 89 euro de persoană până pe 27 august, în perioada 28 august – 3 septembrie preţul este de minim 75 euro de persoană pe noapte, iar în perioada 4 – 11 septembrie tarifele pornesc de la 64 euro de persoană pe noapte. Preţurile diferă în funcţie de poziţionarea camerei. Mai multe detaii găsiţi aici.

OFERTE GRECIA 2014, OFERTE BULGARIA, OFERTE TURCIA 2014, OFERTE LAST MINUTE, OFERTE ALL INCLUSIVE.

OFERTE TURCIA ALL INCLUSIVE. Cei care vor să meargă în Antalya în perioada 5-12 septembrie pot achiziţiona un sejur all inclusive la Kahya Resort Aqua Spa, unitate de cazare clasificată la 5 stele, situată în staţiunea Alanya. Preţul sejurului este de 683 de euro de persoană pentru 7 nopţi de cazare în regim all inclusive şi include transport cu avionul cu o cursă directă Cluj – Antalya şi retur, dar şi asistenţă turistică. Mai multe detalii despre acest sejur disponibil la Eximtur găsiţi aici.

OFERTE TURCIA. Dacă vreţi să mergeţi în staţiunea Marmaris din Turcia, o noapte de cazare la hotelul de 4 stele Pasa Beach costă, prin Eximtur, minim 49 de euro de persoană în regim all inclusive. Tariful diferă în funcţie de poziţionarea camerei şi este valabil până pe 14 septembrie. Preţul nu include asigurările medicale şi storno. Mai multe detalii aici.

OFERTE TURCIA 2014. În Kusadasi, o altă staţiune din Turcia preferată de români, o noapte de cazare în regim all inclusive, la hotelul de patru stele Grand Blue Sky, costă 67 de euro de persoană, în perioada 21 august – 5 septembrie. Preţul nu include asigurările medicale şi storno. Mai multe detalii găsiţi aici.

OFERTE GRECIA 2014, OFERTE BULGARIA, OFERTE TURCIA 2014, OFERTE LAST MINUTE, OFERTE ALL INCLUSIVE.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button