OFERTE 1 DECEMBRIE 2014. Cât costă sejururile la munte în MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE

de:
27 nov. 2014
2 Afișari
OFERTE 1 DECEMBRIE 2014. Cât costă sejururile la munte în MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE

OFERTE 1 DECEMBRIE 2014. Complexul hotelier Rozmarin, clasificat la 4 stele, pune la dispoziţia turiştilor mai multe tipuri de pachete. Astfel, cei care vor să petreacă un sejur de 3 nopţi cu familia, la această unitate de cazare, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, trebuie să plătească 159 euro/persoană pentru un loc în cameră dublă sau 175 euro/persoană, pentru loc in apartament. Pachetul include 3 nopti de cazare cu mic dejun, pranz cu taierea porcului si degustare de produse specifice de sezon, in data de 29 noiembrie, şi un brunch de Ziua Naţională, cu mancaruri traditionale. Primul copil cu varsta pana la 8 ani are gratuitate, pentru al doilea copil, cu varsta pana la 14 ani, se achita 40% din tariful de adult, iar pentru un copil cu varsta cuprinsă intre 14 şi 18 ani se achită 70% din tariful de adult.

Cei care vor să petreacă doar 2 nopţi în acest hotel pot plăti 129 euro/ persoana, pentru un loc in camera dublă, pachetul incluzând 2 nopti de cazare cu mic dejun şi pranz cu taierea porcului si degustare de produse specifice de sezon, in data de 29 noiembrie.

În MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2014, oaspeţii hotelului vor putea participa şi la activităţi distractive, concursuri şi vor avea parte de cadouri şi surprize. De asemenea, se va face un foc de tabără, iar Mihai Morar, vedeta Antena Stars, va întreţine atmosfera. Mai multe detalii aici.

OFERTE 1 DECEMBRIE. O altă unitate de cazare care mai are locuri disponibile pentru MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE este La Conac – Horezu. Preţul pentru o cameră la această unitate de cazare este de 250 lei pe noapte şi include micul dejun. De asemenea, potrivit informaţiilor de pe site-ul conacului, OFERTA DE 1 DECEMBRIE include şi gratuite pentru persoanele care îşi serbează onomastica de Sfântul Andrei. Astfel, toţi cei care poartă numele de Andrei sau Andreea pot închiria o cameră la Conacul Horezu timp de 3 nopţi şi vor plăti doar 2 nopţi sau îşi pot rezerva un sejur de 4 nopţi şi să plătească doar 3. Oferta este valabila pentru minim 3 nopti de cazare si include, totodată, un prânz cu barbeque din partea casei, în ziua de 1 Decembrie. Mai multe detalii aici.

OFERTE 1 DECEMBRIE 2014 ROMÂNIA. La Vila Camelia din Sinaia mai este disponibil doar un apartament, la preţul de 350 lei pe noapte. Cei care vor să mănânce micul dejun la vilă trebuie să mai achite 24 lei de persoană. În MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE proprietarii vilei organizează şi o cină cu foc de tabără şi surprize pentru turişti. Preţul pentru a lua parte la cina cu foc de tabără este de 65 lei de persoană. Mai multe detalii aici.

OFERTE 1 DECEMBRIE POIANA BRAŞOV. La Pensiunea Genţiana din Săcele, o altă unitate de cazare care mai are camere libere pentru MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2014, se asigură un discount de 30% din preţul standard, care este de 160 lei de cameră dublă. Astfel, oaspeţii vor plăti 112 lei pe noapte pentru o cameră dublă, în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie, iar preţul include şi micul dejun. De asemenea, oaspeţii vor beneficia, în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie, de reducere de 10% din nota de plată la restaurant. Mai multe detalii aici.

OFERTE 1 DECEMBRIE 2014 MUNTE. La Arsenal Park din Orăştie se pot închiria camere doar începând cu 30 noiembrie, iar tariful aplicat este cel de la recepţie, potrivit reprezentanţilor unităţiie de cazare, respectiv 40 de euro de cameră fără mic dejun şi 50 euro de cameră cu mic dejun inclus. Mai multe detalii aici.

Cookies