ARHIVA B365

Ofertă marca Patriciu: 15 lei pentru o pâine gratis

Cei care fac cumpărături în valoare de 15 lei vor primi o franzelă gratis din partea magazinului ce aparţine firmei Mercadia, controlată de Dinu Patriciu. Cum o franzelă costă 1 leu, reducerea este mai mică de 10%, au calculat reporterii MONEY.RO.

Mai mult, în suma de 5 lei, clienţii nu trebuie să includă servicii sau ţigări, pentru a beneficia de ofertă. Aceasta nu este prima promoţie a magazinelor MIC.RO. Anul trecut, cu un cupon din ziarele controlate de Patriciu, clienţii puteau cumpăra cartofi.

Preţurile din lista de cumpărături care apar pe pliantul de promovare sunt cu titlu de prezentare.

Spre sfârşitul lunii iunie, reţeaua MIC.RO depăşise pragul de 600 de unităţi fixe, dintre care 35 mobile, în peste 50 de oraşe mari din ţară. Date recente ale companiei arată că zilnic 180.000 de clienţi trec pragul magazinelor.

MERCADIA Holland BV, controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu, este un grup de companii româneşti având în total peste 5.400 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 460 milioane euro, activ în domeniile retail şi HoReCa. Grupul deţine reţelele MIC.RO, MACRO şi miniMax Discount, Bet Café Arena, BioGood, restaurantele Heritage şi Madame Pogany’s din Bucureşti. Investiţiile totale realizate de MERCADIA până în prezent aproximativ 60 de milioane euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button