Odat.ro a lansat singurele 3 carti de care au nevoie viitorii soferi

de:
17 iun. 2016
3 Afișari
Odat.ro a lansat singurele 3 carti de care au nevoie viitorii soferi

Cea mai mare problema pentru obtinerea permisului nu sunt abilitatile de sofer in sine, ci cunostintele teoretice. Daca pentru proba de traseu exista optiunea de a mai lua cateva ore de condus cu un alt instructor, pentru proba teoretica, cei care nu stiu cum sa se pregateasca, sunt ca si pierduti.

Nu exista doritori de permis care nu au ceea ce le trebuie sa fie soferi, exista doar doritori de permis care nu studiaza dupa cartile potrivite.

www.ODAT.ro a lansat o serie de carti care fac ceea ce ar trebui sa faca toti instructorii, te invata cum sa iei permisul simplu si rapid, inca de la prima incercare.

1. Codul Rutier Mura in Gura

Codul Rutier, cu numeroasele sale modificari aduse anual, este unul dintre cele mai mari piedici in calea doritorilor de permis. Legile se schimba de la o luna la alta, exprimarea este ambigua, iar intrebarile capcana se bazeaza pe ambele probleme pentru a ingreuna si mai mult procesul de promovare a examenului.

Cartea in format electronic Codul rutier Mura in Gura a fost redactata intocmai pentru a adresa aceasta problema. Codul Rutier este prezentat intr-un limbaj simplu ce clarifica ambiguitatile si este usor de retinut. Este ideala pentru a studia Codul Rutier de pe orice dispozitiv mobil, oricand timpul liber o permite. Aceasta varianta simplificata a manualelor de legislatie disponibile pe piata pune accentul pe un mod de prezentare al informatie cat mai facil de retinut. Cartea este disponibila pentru descarcare contra cost pe aceasta pagina, iar in curand va fi disponibila si in librariile din toata tara.

2. Secretele Obtinerii Permisului de Conducere

Aceasta este cartea care explica de ce unii iau permisul din prima si altii contribuie la scaderea ratei de promovabilitate la nivel national. Toate informatiile de care are nevoie un viitor sofer hotarat sa sustina o singura data examenul si sa il promoveze fara probleme sunt prezentate in capitole bine structurate, pentru a putea fi urmarite cu usurinta. Cititorului ii sunt dezvaluite cele mai bune tehnici de studiu pentru examenul teoretic, capcane care trebuie evitate in timpul examenului, strategii de pregatire a probei de traseu dar si cele mai frecvente greseli la examenul practic si modul in care pot fi evitate.

Cartea Secretele Obtinerii Permisului de Conducere este disponibila la vanzare pe site-ul www.odat.ro. In curand, datorita succesului sau, cartea va fi disponibila la vanzare pe www.ODAT.ro si in librarii.

3. Ghidul Moto

Un ghid complet si bine detaliat pentru motociclistii amatori, de la sustinerea examenului de permis pana la cumpararea primei motociclete, ghid ce este disponibil tot pe www.ODAT.ro. Ghidul in format electronic pune accent pe siguranta in trafic si discuta subiecte importante atat pentru obtinerea permisului, cat si pentru primele iesiri cu motocicleta, in oras sau la drum lung.

In capitole structurate intr-o ordine logica, de la pregatirea pentru examen pana la primele drumuri cu pasager, ghidul evidentiaza in pasi usori de urmarit cele mai importante tehnici si sfaturi pentru a evita accidentele si a anticipa pericolele neprevazute.

Aceasta carte esentiala pentru orice iubitor de motociclete poate fi descarcata gratuit pe site-ul www.ODAT.ro.

Cookies