CONTRIBUTORSNICE TO MEET YOU

Odă erecției – next motivation level

Intr-o lume in care nici măcar argumentele științifice nu mai sunt suficiente de-atâta ideologie de stânga și de dreapta, singura poză care mă va convinge să mă vaccinez in primul val, ca să nu mor in ultimul, nu va fi una cu brandul fotoșopat și gata de ințepare, ci va fi una cu erecția personală. Da. 

“Refelația” mi-a fost indusă de un post al prietenului cineast, Dan Chișu. Care zice așa: 

„Am 65. M-am vaccinat cu Pfizer. Am fost intrebat dacă vreau poza pentru ca să conving oamenii că e bine sa se vaccineze. Am spus ca n-am brand ca conving pe cineva. Ce vreau  sa spun bărbaților de peste 65. Pfizer e bun. Sunt ăia care au inventat viagra și cred că au folosit aceleași recipiente ca să fabrice vaccinul . Altfel nu-mi explic erecția de azi dimineața.”

După care am cerut dovada. Poza cu erecția. Este cel mai „market value” sindrom after vaccine. If I may say so.

Dacă bijuteriile coroanei sunt in regulă după cele două doze de vaccin, atunci mă voi băga in față ca Tăriceanu la permise. 

Mai tare argument ca ăsta nu e nici măcar că 70% dintre israelieni s-au vaccinat. Nici că Bill Gates s-a vaccinat. 

 Se zice că peste 70% din sistemul imunitar este in mațe. Restul de 30% unde ar putea să fie!? De ce medicii nu o pot spune pe șleau!? Este clar că in…chiloți. 

Pot spune că am incercat cu orice. Cu pozele la bustul gol-vezi foto- o să facem și un calendar cu bărbați celebri, dezbrăcați și vaccinați. Am incercat cu articole in presă, am incercat cu pastile, așa că promit ca atunci când mă vaccinez vă pozez prima erecție de după și o voi incredința marelui public. Cu fundiță cu tot. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button