Octavian Berceanu și Vlad Voiculescu se vor lupta pentru șefia USR PLUS București

22 iun. 2021
63 Afișari
Octavian Berceanu și Vlad Voiculescu se vor lupta pentru șefia USR PLUS București

Octavian Berceanu, șeful Gărzii Naționale de Mediu, și Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății, se vor lupta pentru șefia USR PLUS București.

Șeful Gărzii Naționale de Mediu Octavian Berceanu îl va contracandida pe Vlad Voiculescu la șefia USR PLUS București, în scrutinul intern care va avea loc la finalul acestei săptămâni. Berceanu a confirmat pentru Digi24.ro că și-a depus în urmă cu puțin timp scrisoarea de intenție și CV-ul pentru scrutinul intern.

Vlad Voiculescu a anunțat, deja, în interiorul partidului că va candida și el.

Alegerile se vor desfășura pe parcursul a trei zile: vineri, sâmbătă și duminică, cu prezența fizică a delegaților, informează sursa citată.

„Biroul Minicipal după alegeri trebuie să fie un birou al celor pe care-i reprezentăm, transparent, deschis, eficient si bine organizat. Biroul Municipal al USRPLUS poate îmbrăca haina încrederii pentru toți bucureștenii. Candidez pentru președinția Biroului Municipal București cu energia și înțelepciunea cu care transform, din ”Cenusăreasă” în ”Prințesă”, una dintre cele mai importante instituții ale statului. Împreună avem șansa să facem din filiala USRPLUS București un reper pentru politică.”, le transmite Octavian Berceanu colegilor, în scrisoarea de intenție depusă pentru candidatura la șefia USR PLUS București.

Intrarea în competiție a lui Berceanu are loc pe fondul tensiunilor dintre USR și PLUS, fiecare partid încercând să câștige filiale importante din țară, în perspectiva congresului din septembrie.

Actualul copreședinte USR al filialei, Claudiu Năsui, nu intenționa să îl contracandideze pe copreședintele PLUS Vlad Voiculescu.

La Locale, PLUS a câștigat patru sectoare în București, USR două

Cea mai importantă victorie pentru USR este la sectorul 1, unde Clotilde Armand l-a învins pe Dragoș Pâslaru. USR a mai câștigat șefia organizației Sector 4.

De partea cealaltă, PLUS a câștigat șefia organizațiilor Sector 2, 3, 5 și 6.

Foto: Digi24

Cookies