Octavian Bellu, la 62 de ani: „Nu-mi doresc decât sănătate”

de:
17 feb. 2013
3 Afișari
Octavian Bellu, la 62 de ani:

Octavian Bellu se arată liniştit, spune că nu are dorinţe speciale sau extravagante şi a renunţat la organizarea unei petreceri.

”Sunt acasă, în linişte şi pace, fără petrecere. Vom avea doar o masă simplă cu cei dragi. Nu-mi doresc de ziua mea de naştere nimic altceva decât sănătate. Dacă am sănătate, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al celor dragi din jur, le voi rezolva pe toate. Încă nu am primit cadouri, dar probabil că vor veni şi ele. Fetele din lot au liber, nu ne vedem, e duminică”, a declarat Octavian Bellu, citat de realitatea.net.

Coordonatorul echipei feminine a României s-a născut în 17 februarie 1951, la Ploieşti, iar din 1981 a activat la lotul naţional, cu două întreruperi, la mijlocul anilor 2000, când a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială şi preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport. Este multiplu medaliat olimpic, mondial şi european, inclus în International Gymnastics Hall of Fame, dar şi denumit „Cel mai de succes antrenor din lume”, de Worlds Records Academy.

Cookies