Ocoliți zonele, șoferi. Restricții de trafic temporare în București, sâmbătă și duminică

04 dec. 2021
1607 Afișari
Ocoliți zonele, șoferi. Restricții de trafic temporare în București, sâmbătă și duminică
Ocoliți zonele, șoferi. Restricții de trafic temporare în București, sâmbătă și duminică

Noi restricții de circulație în București, weekendul acesta, anunțate de Brigada Rutieră. Ocoliți Podul Pipera și Podul Basarab, șoferi. Care sunt motivele.

Ocoliți zonele, șoferi. Restricții de trafic temporare în București, sâmbătă și duminică. În ce interval orar se aplică și de ce este limitat traficul rutier.

Restricții de trafic temporare în București, sâmbătă și duminică

Sâmbătă și duminică, traficul din Capitală va fi restricționat în două zone ale orașului, anunță Brigada Rutieră București. Traficul va fi restricționat pe Podul Pipera și pe Podul Basarab deoarece se vor realiza filmări în ambele zile.

Astfel, sâmbătă, 4 decembrie 2021, în intervalul orar 15:00 – 23:00, se vor desfășura filmări dinamice pe Podul Pipera, porțiunea de drum cuprinsă între Bulevardul Nicolae Caramfil și Orașul Voluntari, iar întoarcerea se va realiza sub pasajul de la linia de tren. Circulația nu va fi închisă, dar traficul rutier va fi limitat cu ajutorul poliției rutiere.

Te-ar mai putea interesa și: Atenție! Restricții de trafic pe Centura București – lucrări Pasajul Olteniței: circulație deviată în totalitate

Totodată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 4/5 decembrie 2021, între orele 22:00 – 03:00, tot pentru realizarea unor filmări, circulația mașinilor va fi restricționată pe Podul Basarab, pe sensul dinspre Calea Plevnei către Calea Griviței. Traficul rutier va fi limitat cu ajutorul poliției pe toată perioada realizării dublelor.

Ocoliți zonele, șoferi

Brigada Rutieră București face o serie de recomandări pentru șoferi:

  • circulați cu prudență,
  • păstrați o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță,
  • nu opriți ori staţionați în locurile care nu sunt special amenajate,
  • respectați semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă,
  • respectați semnalele polițiştilor rutieri.

Te-ar mai putea interesa și: Lista târgurilor de Crăciun din București. În oraș apar încă două evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă | Detaliile complete

De asemenea, polițiștii le recomandă și pietonilor să:

  • circule doar pe trotuare,
  • traverseze strada doar prin locurile special amenajate
  • traverseze strada la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar șoferii le-au înțeles intenţia de a traversa.

Tot de sâmbătă, 4 decembrie 2021, CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) anunță că, începând cu ora 10:00, se vor institui restricții de trafic în zona lucrărilor la Pasajul Olteniței, respectiv lărgirea la 4 benzi a Centurii Capitalei. Circulația urmează să fie deviată pentru un an de zile.

Cookies