Ochelari de soare falși, vânduți pe Internet, percheziții în București

de:
29 iun. 2014
0 Afișari
Ochelari de soare falși, vânduți pe Internet, percheziții în București

Poliţiştii Capitalei au documentat activitatea infracțională din cursul lunii noiembrie 2013, rezultând faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, ar fi înşelat mai multe persoane prin comercializarea mai multor produse contrafăcute (ochelari de soare purtând marca de prestigiu, comercializați ca fiind originali), dar și produse cu caracter general, prin intermediul internetului.
Astfel, în urma unei acțiuni desfășurate de poliţiştii bucureșteni, a fost prins în flagrant bărbatul bănuit, în timp ce livra diverse produse, fără documente fiscale, prin intermediul unei firme de curierat.
Cu ocazia percheziţiilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, despre care există suspiciunea că ar fi provenit din comiterea infracţiunilor.

Bunurile găsite, în valoare de peste 100.000 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, bărbatul ar fi oferit spre vânzare produsele, pe care le depozita într-o magazie a societăţii comerciale unde acesta era angajat, de unde se asigura logistica pentru gestionarea site-urilor, preluarea și livrarea comenzilor.

Poliţia Capitalei continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, evaziune fiscală şi punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Cookies