Obstacole pentru șoferi pe Șoseaua Viilor din București. Un canal fără capac a fost semnalizat cu două cauciucuri

31 mart. 2023
99 Afișari
Obstacole pentru șoferi pe Șoseaua Viilor din București. Un canal fără capac a fost semnalizat cu două cauciucuri
Obstacole pentru șoferi pe Șoseaua Viilor din București. Un canal fără capac a fost semnalizat cu două cauciucuri | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un nou obstacol care îi pune în pericol pe șoferii din București a apărut într-o intersecție aflată în Sectorul 5. Este vorba despre un capac de canal ce lipsește de la locul lui.

Canal fără capac de pe Șoseaua Viilor, semnalizat cu două cauciucuri

Pe străzile din București există zeci de gropi în care este posibil să își strici mașina daca nu ești atent. După trecerea iernii numărul acestora s-a mărit, deoarece au apărut „gropile de primăvară”. Cu toate astea, gropile nu sunt singurele obstacole întâlnite de bucureșteni în trafic.

Vineri 31, martie 2023, un șofer a publicat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” o fotografie pentru a atenționa ceilalți conducători. În poză se poate observa capacul lipsă al unui canal, care este semnala cu niște cauciucuri, greu de văzut pe timp de noapte.

Canalul descoperit se află la intersecția dintre Șoseaua Viilor și Strada Spătaru Preda. Iată fotografia și mesajul transmise de bucureștean:

Capac de canal lipsă, înlocuit cu doua cauciucuri. Șoseaua Viilor X Strada Spătarul Preda

Canal fără capac Șoseaua Viilor
Canal fără capac Șoseaua Viilor | Sursă foto: Facebook: Info trafic București și Ilfov

Semnalizare pe rețelele sociale a dat roade în trecut

Săptămâna trecută, o altă postare ce identifica o groapă foarte adâncă de pe o strada din Sectorul 5 a fost făcută pe același grup de Facebook. Respectiva postare a atras atenția autorităților asupra craterului ce se formase la intersecția dintre Strada Floretei și Șoseaua Sălaj.

Transmiterea acestor probleme prin intermediul rețelelor de socializare s-a dovedit fi eficientă, deoarece Primăria Sectorului 5 a luat imediat atitudine pentru repararea gropii.

Groapă în sectorul 5
Groapă în Sectorul 5 | Sursă foto: Facebook-PS5

La câteva ore de la postare, groapa a fost astupată una dintre echipele de muncitori aflate în apropiere pentru executare lucrărilor de modernizare.

Cookies