Oase şi cărămizi misterioase pe locul viitoarei parcări subterane de la Universitate

de:
12 nov. 2010
0 Afișari
Oase şi cărămizi misterioase pe locul viitoarei parcări subterane de la Universitate

Totul a început cu un mesaj care a circulat pe Internet, în care se spunea că săpăturile pentru viitoarea parcare de la Universitate au scos la iveală nişte tuneluri şi ”un zid de cărămidă roşie”.

Într-adevăr, în gropile existente deja se pot vedea ceea ce par a fi nişte ziduri, iar muncitorii susţin că au dat şi peste oase şi fragmente de ceramică. Înclină să creadă că este vorba de oase de animale, însă susţin că ”experţii” vor stabili asta cu exactitate.

Cei trei arheologi de pe şantier au negat însă faptul că s-ar fi găsit oase sau ceramică, spunând că s-a dat doar peste nişte ziduri, a căror provenienţă va fi determinată în perioada următoare.

Întrebat de B365.ro dacă s-a găsit ceva în urma săpăturilor de la Universitate, edilul-şef a răspuns în primă fază că avem o informaţie falsă. Când i-am spus că zidurile sunt clar vizibile, a precizat că sunt lipsite de importanţă. ”Se speră acum că se va găsi pantoful Reginei Elisabeta, pentru ca lucrările să fie oprite”, a conchis printr-o glumă Oprescu.

Cookies