ȘTIRI

Șoarece într-un magazin Kaufland din Capitală FOTO

După cum precizează Alex Bruda, la descrierea unei fotografii postate pe pagina de Facebook a Kaufland România, șoricelul a fost observat in zona de reduceri inainte de linia caselor.

„O doamna voluntara a ajutat echipa Kaufland dand lovitura de gratie acestei firave si nedorite creaturi (un soricel K clasic). Interesant e ca inainte cu doar 10 minute de aceasta scena trecea pe la locul cu pricina o delegatie a Protectiei Consumatorului care se indrepta spre birouri dupa de inspectase magazinul”, precizează clientul, care a cerut o explicație magazinului.

Reprezentanții Kaufland au spus că regretă cele întâmplate și i-au răspuns clientului astfel:

„Magazinul Kaufland din Bucureşti, Str. Sebastian beneficiază, cu o frecvenţă lunară, de serviciile unei firme specializate în operaţiunile de D.D.D. (dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare). Anterior situaţiei semnalate, ultima operaţiune de acest tip a fost efectuată în 17.02.2014, fără a fi identificată prezenţa rozătoarelor pe întreaga suprafaţa a magazinului.

– în urma situaţiei semnalate, am procedat la mobilizarea imediată a echipei operaţionale responsabile;
– conform verificărilor efectuate, nu au fost constatate urme de rozătoare în magazin.

Dorim să menţionăm că respectăm, cu maximum de stricteţe, normele sanitar-veterinare în vigoare. Pentru a te convinge de veridicitatea celor menţionate, în măsura timpului disponibil, dorim să te invităm în magazin. Dacă poţi răspunde invitaţiei noastre, îţi stăm cu plăcere la dispoziţie pentru stabilirea detaliilor întâlnirii.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button