Oare unde-n București? Wendy’s, al treilea mare lanț de fast-food din lume, după McDonald’s și Burger King, ajunge și la noi

11 iul. 2024
1031 afișări
Oare unde-n București? Wendy's, al treilea mare lanț de fast-food din lume, după McDonald's și Burger King, ajunge și la noi
Oare unde-n București? Wendy's, al treilea mare lanț de fast-food din lume, după McDonald's și Burger King, ajunge și la noi | Foto simbol: Freepik

Un nou lanț de fast-food își anunță intrarea în România. Este vorba despre Wendy’s, un lanț de restaurante american fondat în 1969. Planul său este de a dezvolta în Europa sute de restaurante în următorul deceniu, începând cu anul 2025.

Wendy’s, al treilea cel mai mare lanț de restaurante din lume, se va deschide și în România

Lanțul de restaurante fast-food Wendy’s confirmă informațiile Profit.ro privind intrarea în România.

Wendy’s este al treilea cel mai mare lanț de fast-food din lume, după McDonald’s și Burger King. JKC Restaurants este un business de familie cu cea mai rapidă ascensiune din Canada, potrivit Profit.ro.

Compania a fost lansată în 2015 de soții Kathryn și John Chayka și deține și operează 27 de restaurante în franciză Wendy’s în Ontario și Quebec și 5 spații de franciză Tim Hortons în Quebec.

În spatele companiei este vehiculul JKC Capital, fond înființat în anul 2014 pentru a gestiona exclusiv activele familiei Chayka și care are deja birouri atât în Toronto și Scottsdale, cât și la București.

Wendy’s este un lanț american de restaurante de tip fast-food fondat de Dave Thomas, în 1969, în Columbus, Ohio. În prezent este al treilea cel mai mare lanț de fast-food din lume, cu circa 7.000 de restaurante, după McDonald’s și Burger King.

Meniul lanțului de restaurante fast-food poate fi consultat AICI și rămâne de văzut cu ce preparate ne va surprinde când va ajunge și în România.

Jumbo a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei în România

Jumbo a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei, în România. Și încă nu s-a deschis Jumbo Mall din București. Acesta ar urma să se deschidă până la finalul anului, în Liberty Center din cartierul Rahova.

Recent, Profit.ro a anunțat că Jumbo România și-a crescut vânzările, în aprilie, cu aproximativ 10% față de aceeași lună a anului trecut.

Pentru primul trimestru din 2024, retailerul grec a înregistrat o creștere a vânzărilor cu aproximativ 12%, față de aceeași perioadă a anului 2023.

În 2023, Jumbo a încheiat anul cu 17 magazine în România, 53 în Grecia, 5 în Cipru și 10 în Bulgaria.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies