Oana Zăvoranu şi-a recuperat maşina de lux de la vrăjitoare

de:
29 dec. 2011
0 Afișari
Oana Zăvoranu şi-a recuperat maşina de lux de la vrăjitoare

Autoturismul de lux al Oanei Zăvoranu a fost confiscat de poliţişti şi a rămas în curtea IGPR. Joi, Zăvoranu a intrat din nou în posesia maşinii, după ce vrăjitoarele i-au luat-o pe motiv că ar fi fost blestemată.

Oana Zăvoranu a declarat la Realitatea TV, după ce şi-a primit maşina, că încă îi lipeşte apartamentul.

Printre victimele vrăjitoarelor reţinute la jumătatea lunii decembrie se află vedete precum Amalia Năstase, Mariana Moculescu, Mihaela Borcea, Irinel Columbeanu, Inna, Bănel Nicoliţă şi chiar Adrian Mutu.

Vrăjitoarele îşi racolau victimele, de cele mai multe ori, cu ajutorul unor mesaje pe telefon în care spuneau că sunt singurele care pot ajuta în diverse probleme. Ajunse faţă în faţă cu persoanele, vrăjitoarele cereau diverse obiecte şi produse.

Vrăjitoarele îşi păcăleau apoi victimele spunând că au intrat în posesia unor forţe malefice şi că vrăjile se întorc împotriva lor. În acest scop, cereau alte sume importante şi aici intrau în joc patru cămătari de la care păcăliţii împrumutau bani. Oamenii garantau cu apartamente, case sau alte lucruri de valoare. Astfel, vrăjitoarele au intrat în posesia unor apartamente şi maşini de lux.

Vrăjitoarele ameninţau vedetele şi că vor da presei amănuntele intime aflate despre ele.

Cookies