BAZAR

Oana Zăvoranu recunoaşte public că Mircea Badea a înşelat-o pe Carmen Brumă

„Surprinzător, acum puțin timp, am avut parte de o reacție de „găină speriată” din partea unui „ciumpalac” care CULMEA!!!!!! se dă mare MASCUL, și care însă nu a fost în stare să își asume o chestiune din trecut …. oooops, am uitat că el în perioada aceea avea o „mirifică și perfectă poveste de dragoste(pfffff) cu o așa zisă fătucă, care se chinuie din greu și ne este prezentată până la intoxicare pentru a ne „povesti ce”perfectă e, ce mirific și unic arată, și mai ales cât de „mult” se iubesc ei de 12 ani. Mergând mai departe am priceput că dacă „topmodela” „wanna be” ar fi aflat că în timp ce ea știa că ei se” iubesc de crapă” el calcă strâmb (eu eram liberă la acea vreme, sâc!!!:))…. probabil că dormea pe balcon la mamaie cu posterele alea cu Sabrina și femei dezbracate deasupra patutului de rogojinuță (…) Că tot cu „mamaie” stă și acum, nu știu sigur dacătot posterele din Hustler le are pe perete.

(…) Așa că s-a gândit ciumpalacul, că cel mai indicat ar fi să nege orice implicare cu mine, pentru că, nu-i așa ,o „duduiță ca mine „neapărută prin presă sau tv” ar găsi un moment prielnic să spună că a avut o „poveste de dragoste „cu el, acest, Alain Delon în mizerie (…) Și să vedem saltimbancul mahalagiu și isteric al țării pe unde scoate cămașa și cum îi explica „superbei”, cum e cu relațiile astea extra relatțile de baza (cica!!!!)…. hai că abia aștept mirciulică duru-duru (să nu fiți răi să vă gândiți la rima de la final:)) cât de „dur” și de „rău” vei fi tu acum, când chiar ai fost mârlan și mincinos…. te aștept cu răspunsul tău de muiere nef***tă cât de repede poți tu”, scrie Oana pe contul ei de Facebook.

Actualul iubit al Oanei, Răzvan Dumitrescu, a detonat bomba, într-o emisiune TV, dezvăluind, în premieră, că Oana Zăvoranu şi Mircea Badea au fost iubiţi, în urmă cu aproximativ 12 ani.

Sursa: click.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button