Oana Zăvoranu este noul consilier de imagine al primarului Sectorului 5. Cristian Popescu Piedone: ”Extremele se atrag, nu se resping”

09 nov. 2021
12392 Afișari
Oana Zăvoranu este noul consilier de imagine al primarului Sectorului 5. Cristian Popescu Piedone: ”Extremele se atrag, nu se resping”

Cunoscuta actriță de telenovele Oana Zăvoranu, care a mai cochetat cu politica în trecut ca membru PRM, a anunțat că intră într-un rol nou. Ea va fi noul consilier de imagine al primarului Sectorului 5.

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a declarat pentru b365.ro că actrița Oana Zăvoranu va fi noul său consilier pe relația cu mass media, calitate pentru care actrița nu va fi remunerată.

„Oana nu are nu are nevoie de o remunerație. Ea se va ocupa de relația cu mass media, va fi un consilier voluntar, purtătorul meu de cuvânt voluntar. Este o prietenie veche între noi, de peste 15 ani. Extremele se atrag, nu se resping”, a declarat pentru b365.ro edilul Sectorului 5.

Oana Zăvoranu a anunțat, pe conturile ei de Instagram și Facebook, că va colabora cu primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone.

Oana Zăvoranu a postat fotografii alături de primarul Cristian Popescu Piedone însoțite de mesajul: ”În vizită la viitorul meu ȘEF.”

Zăvoranu, de la actriță și moderatoare TV, la politician și director de comunicare

Oana Zăvoranu a debutat în actorie în 2004 când a devenit una dintre actrițele prezente în prima telenovelă românească, Numai iubirea, în rolul Andreei Damaschin.

Un an mai târziu, Zăvoranu a fost inclusă în distribuția telenovelei Păcatele Evei, interpretând rolul Evei Cernat, un redactor de la un ziar de scandal.

Tot în cadrul trustului Media Pro, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii de divertisment Corazon Latino. Artista a fost gazda emisiunii ce a început a fi difuzată începând cu data de 19 noiembrie 2006.Ulterior, artista și-a încheiat contractul cu trustul Media Pro, fiind hotărâtă să acorde mai multă atenție primului său material discografic de studio.

La data de 11 septembrie 2019, a revenit în televiziune, ca actriță, în serialul produs de Ruxandra Ion, pentru Antena 1. În acest serial având un rol principal negativ (Diva), potrivit profilului său de pe Wikipedia.

Oana Zăvoranu, precum și mama ei, Mărioara, au fost membre PRM. Mama Oanei Zăvoranu, Mărioara Zăvoranu, a decedat în dimineața zilei de 17 aprilie 2015, după ce în seara precedentă intrase în comă. Oana și cu mama ei s-au certat pe presupusa avere de 60 milioane de euro a Mărioarei Zăvoranu, devenind un subiect mediatizat pe posturile de televiziune din România.

A fost căsătorită cu cântărețul Pepe, dar a divorțat. În prezent Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf după o relație de lungă durată.

 

Tags:
Cookies