ARHIVA B365

Oana Zăvoranu, cercetată penal pentru furt și distrugere

Vedeta mondenă va fi cercetată penal pentru furt și distrugere, în urma unei plângeri făcute de fostul soț al acesteia, Pepe. Cântărețul o acuză că i-a furat 75.000 de euro din casă, după despărțire, din domiciliul conjugal. Oana Zăvoranu a golit domiciliul conjugal, după despărțire, de bunurile comune. 

Potrivit enational.ro, Oana Zăvoranu a depus la dosar un act medical care atestă că aceasta suferă, de ceva timp, de o afecţiune psihică. Actul a fost eliberat anul trecut, după ce Oana Zăvoranu a fost eliberată din spital.

„Pacienta în vârstă de 39 de ani, cu antecedente de sindrom depresiv, se internează pentru vărsături bilioalimentare precedate de greaţă, cefalee persistentă, debutate imediat la externarea din data de 11.12.2012 din Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost internată cu insuficienţă respiratorie acută şi encefalopatie toxică polimedicamentoasă (ingestie voluntară de barbiturice, opioide, antidepresive, benzodiazepine). (…) Anamnestic istoric de depresie tratată necorespunzător. Recomandari: Carbamazepina (n.r – medicament folosit în tratarea epilepsiei şi afecţiunilor maniaco-depresive) şi Rispolept (n.r – indicat in tratamentul schizofreniei acute si cronice)”, se arată în documentul respectiv, potrivit sursei citate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button