Oana Zăvoranu a iniţiat o petiţie pentru demiterea lui Tudy, fostul AMANT, de la Primăria Capitalei

de:
09 iul. 2016
56 Afișari
Oana Zăvoranu a iniţiat o petiţie pentru demiterea lui Tudy, fostul AMANT, de la Primăria Capitalei

Oana Zăvoranu, în prezent femeie măritată, vrea să se dezică total de fostul amant. Mai mult, vrea să scape și Bucureștiul de Tudor Ionescu. Tocmai de aceea, a lansat o petiție online pentru demiterea acestuia din funcţioa pe care o are în Primăria Capitalei. Oana consideră că pe Tudy nu-l recomandă trecutul furtunos și nici lipsa de integritate și de bun-simț:

„Demiteti-l pe Tudor Tim Ionescu alias .Tudy din functia de viceprimar al Capitalei!

Bucurestiul este orasul in care multi dintre noi ne-am nascut, in care traim si in care ne crestem copiii, cel mai important centru administrativ si economic din Romania. Ne dorim ca el sa se dezvolte si sa isi consolideze statutul de oras-emblema. Acest lucru nu se poate face decat daca este administrat de oameni competenti care, la fel ca noi, vor sa traiasca intr-un oras civilizat.
Tudor Tim Ionescu alias .Tudy, ales politic ca viceprimar al Bucurestiului, nu poate reprezenta o garantie nici morala si nici profesionala pentru dezvoltarea Capitalei in sensul dorit de noi, cei care locuim aici si ne platim corect taxele si impozitele. Devenit celebru prin asocierea cu lumea mondena si apoi prin imagini pornografice aparute in presa, campion al ironiilor care il au ca subiect principal, Tudor Tim Ionescu -.Tudy, indiferent de numarul facultatilor si masteratelor pe care si le-a trecut in CV, nu se poate mandri cu doua calitati esentiale: integritatea si bunul simt. Primaria Municipiului Bucuresti nu este o discoteca in care extravagantele de orice fel pot fi privite cu ingaduinta, nu este timp si loc pentru mondenitati si comportament exchibitionist.
Bucurestiul are nevoie de un viceprimar bine pregatit profesional, care sa cunoasca si sa inteleaga problemele cetatenilor sai si sa-i reprezinte cu adevarat Tudor Tim Ionescu – .Tudy, nu ne poate reprezenta pe noi, cei peste doua milioane de locuitori, isi poate reprezenta doar rudele, prietenii si parte din membrii partidului din care face parte si al carui presedinte este, coincidenta, nasul sau Calin Popescu Tariceanu, cel de-al doilea om in stat.
Semnati si voi daca iubiti Bucurestiul si daca nu vreti sa ne lasam orasul pe mana unui om cu o imagine patata, fara viziune si fara experienta intr-o functie publica de prim rang!„, se arată în petiţia Oanei Zăvoranu care a fost deja semnată câteva sute de oameni.

Cookies