Oana Zăvoranu a dat vrăjitoarelor un Porsche Cayenne şi o casă

de:
13 dec. 2011
2 Afișari
Oana Zăvoranu a dat vrăjitoarelor un Porsche Cayenne şi o casă

Oana Zăvoranu a venit la poliţie în urmă cu două luni şi a declarat că vrăjitoarea „Vanesa” a escrocat-o şi i-a luat un Porsche Cayenne. Oanei i s-au mai cerut apoi bani, dar cum aceasta nu a mai avut, a fost convinsă de către vrăjitoare să facă un împrumut la patru cămătari. Zăvoranu, susţin surse judiciare, a garantat cu o casă în valoare de 250.000 de euro pe care a pierdut-o pentru că nu s-a mai putut achita de datorie. Oana a mers la „Vanesa” pentru ca aceasta să-i facă un ritual de îndepărtare a farmecelor şi blestemelor ce ar fi fost făcute de mama ei şi de părinţii fostului ei soţ. „Vanesa” a stabilit preţul de 3.000 de lei, scrie evz.ro.

Potrivit comisarului Christian Ciocan, şeful biroului de presă al Poliţiei Române, vrăjitoarele îşi racolau victimele, de cele mai multe ori, cu ajutorul unor mesaje pe telefon în care spuneau că sunt singurele care pot ajuta în diverse probleme. Ajunse faţă în faţă cu persoanele, vrăjitoarele cereau diverse obiecte şi produse. „Cereau miere de albine, păpuşi pe care le foloseau la ritualuri, schilodeau păsări sau reptile pe care le incinerau în cimitire, lângă râuri sau în case părăsite”, a mai precizat comisarul Ciocan.

Vrăjitoarele îşi păcăleau apoi victimele spunând că au intrat în posesia unor forţe malefice şi că vrăjile se întorc împotriva lor. În acest scop, cereau alte sume importante şi aici intrau în joc cei patru cămătari de la care păcăliţii împrumutau bani. Oamenii garantau cu apartamente, case sau alte lucruri de valoare. În acest fel, vrăjitoarele au intrat în posesia unor apartamente şi maşini de lux.

Vrăjitoarele ameninţau vedetele şi că vor da presei amănuntele intime aflate despre ele.

Cookies