BAZAR

Oana Roman se mărită și va avea o rochie creată de sora sa, Catinca

Oana Roman a inceput pregatirile pentru dublul eveniment ce va avea loc la mijlocul lunii iunie. Este vorba de cununia religioasa cu sotul sau, Marius, precum si botezul fiicei sale, Maria Isabela.

Fiica fostului premier al Romaniei va purta o rochie realizata de sora ei, Catinca, in nuanta ivoire. Creatia nu a fost inca realizata intrucat proaspata mamica mai asteapta sa dea jos cateva kilograme bune dupa nastere.

„Mai trebuie sa slabesc! Oricum, am dat jos destul de multe kilograme de cand am nascut-o pe Izabela. Am slabit vreo 12 kilograme, mai trebuie sa slabesc vreo opt ca sa ajung la greutatea pe care o aveam inainte sa raman gravida. Dar mi-am propus sa mai scap de vreo cateva kilograme in plus”, a spus Oana Roman la WOWBiz.

La Starea Civilă, pe 15 ianuarie 2014, Oana Roman a purtat o rochie roz, creație a lui Razvan Ciobanu și un buchet de trandafiri violet. Imagini, aici.

Rochia Oanei Roman, semnată Răzvan Ciobanu, a fost însă aspru criticată de majoritatea celor care au urmărit cununia civilă a vedetei. Răzvan Ciobanu dă explicații cu privire la rochia Oanei Roman de la nuntă, după critici aspre. detalii, aici. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button