BAZAR

Oana Pellea despre cazul lui Ionuţ Anghel: Suntem toţi pioni ai unei manipulări grosolane

„Am realizat ca şi famila Anghel şi eu, şi chiar toţi cei ce ne-am implicat, mai mult sau mai puţin emoţional în cazul dramei lui Ionuţ, suntem doar PIONI ai unei manipulări grosolane ! Cine doreşte această manipulare şi de ce…vom afla … într o zi … sau nu…”, a scris actriţa pe reţeaua de socializare.

Oana Pellea a precizat că această nouă postare nu reprezintă o schimbare de poziţie din partea sa: ea consideră în continuare că „adevăraţii vinovaţi” pentru moartea lui Ionuţ sunt oamenii, nu animalele. „Nu am vrut, de la bun început, decât ca vinovaţii REALI pentru moartea lui Ionuţ să fie traşi la răspundere şi să plătească. Vreau să plătească ADEVĂRAŢII VINOVAŢI. Iar vinovaţii aparţin speciei umane”, a scris Oana Pellea, potrivit romanialiberă.ro

Actriţa Oana Pellea a anunţat vineri că nu va mai posta impresii personale pe contul de Facebook deoarece presa preia postările sale şi le foloseşte pentru a genera scandal mediatic. Ea a luat această decizie după ce mass media a preluat o postare persoanală în care susţinea că părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini, ar trebui să ceară dreptate şi nu recompensă sau răzbunare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button