Oana Pellea a luat un taxi ca să ajungă la ea acasă, în București, și s-a pomenit într-o teribilă călătorie în timp. „Groaznic!”

02 nov. 2022
27830 Afișari
Oana Pellea a luat un taxi ca să ajungă la ea acasă, în București, și s-a pomenit într-o teribilă călătorie în timp. „Groaznic!”
Oana Pellea a luat un taxi ca să ajungă la ea acasă, în București, și s-a pomenit într-o teribilă călătorie în timp. „Groaznic!” / Sursă foto: Facebook- Emilia Nicolae

Oana Pellea a trăit o experiență extrem de neplăcută, noaptea trecută, într-un taxi din București, când se întorcea acasă de la un spectacol. Șoferul asculta o înregistrare cu mesaje comuniste transmise chiar de Nicolae Ceaușescu.

Experiența neplăcută trăită de Oana Pellea într-un taxi din București

Ultimul lucru pe care te aștepți să îl auzi atunci când urci într-un taxi, în anul 2022, este vocea lui Nicolae Ceaușescu răsunând în boxe. Cu toate că este puțin probabil, asta a pățit Oana Pellea seara trecută în București.

După încheierea reprezentației, actrița a luat un taxi pentru a merge acasă. Când a urmat în mașină a fost îngrozită de ceea ce asculta respectivul șofer. În mașină erau redate mesaje de îndoctrinare rostite chiar de Ceaușescu.

O experiență…Halloween-ul meu…

În taxi București 2022, astă seară, 1 noiembrie. Mă întorc de la spectacol. Te urci în taxi și faci un salt mortal în timp…GROAZNIC, a declarat actrița.

Oana Pellea s-a filmat preț de câte câteva minute, iar filmarea a fost postată pe pagina sa de Facebook.

„Poți asculta orice dorești într-un spațiu privat”

Șoferul nu asculta un post de radio, ci avea o înregistrare care era redată în buclă. Actrița a povestit că l-a rugat politicos pe taximetrist să reducă volumul. Cu toate astea, rugămintea ei nu a fost ascultată.

Era un taxi public. Merg foarte mult cu taxiul public, am avut pana acum experiențe foarte bune. Am prieteni printre taximetriști, unul chiar pe viața. Mi-e ca un frate…Cristi.

Respect orice meserie, acord respect fiecărei persoane, dar, vă recunosc, experiența aceasta nu a fost chiar plăcută.

Sigur, sunt oameni și oameni. Poți asculta orice dorești într-un spațiu privat, dar mă aflam într-un spațiu destinat transportului public, a mai transmis Oana Pellea.

În final, chiar dacă întâmplarea a fost departe de a fi una plăcută, Oana Pellea a anunțat că a ajuns cu bine acasă.

Cookies