Oana Mizil şi-a retras plângerea împotriva lui Marian Vanghelie. Fostul primar a fost citat la Parchet

28 iul. 2021
114 Afișari
Oana Mizil şi-a retras plângerea împotriva lui Marian Vanghelie. Fostul primar a fost citat la Parchet
Oana Mizil şi-a retras plângerea împotriva lui Marian Vanghelie

Oana Mizil şi-a retras plângerea împotriva lui Marian Vanghelie, pe care o formulase după ce fostul primar de la Sectorul 5 o lovise.

Oana Mizil şi-a retras plângerea împotriva lui Marian Vanghelie. Ea arevenit la  sentimente mai bune față de partenerul său și a renunţat la ordinul de protecţie pe care îl ceruse după ce îl acuzase pe Vanghelie că a bătut-o.

Oana Mizil şi-a retras plângerea împotriva lui Marian Vanghelie

Deși în ordinul de restricție, citit în direct la Antena3 chiar de Marian Vanghelie, este specificat faptul că acesta i-a dat pumni în cap Oanei Mizil, aceasta s-a răzgândit și a spus, în schimb, că totul a fost o simplă ceartă. Ea a explicat că n-a fost bătuta, ci doar smucită, iar prin acel ordin de restricţie a vrut, de fapt, doar să-şi sperie soţul.

Pe această variantă, ceartă, a mers și Marian Vanghelie care a precizat chiar că va merge împreună cu Oana la mare, în ciuda citației pe care a avut-o astăzi la Parchet.

Fostul edil și-a trimis însă avocaţii în instanţă pentru a depune documentaţia necesară pentru retragerea ordinului de restricţie.

”Nu am nimic, nicio vânătaie, nimic. Va spun sincer că, prin acest ordin de restricție, pe care l-am solicitat, am vrut să-l sperii un pic pe soțul meu.”

Recomandăm și: „Joi, 13” pentru Marian Vanghelie: condamnare de 11 ani și 8 luni de închisoare. Cât de departe ar fi primul „Vanghelion” la răcoare

Oana Mizil a ajuns la spital cu dureri de cap și a declarat la internare că a fost agresată. Medicii i-au făcut un CT, iar rezultatele analizelor au fost bune. Aceasta își dorea să obțină un certificat medico-legal, dar cadrele medicale de la Elias i-au spus că nu au cum să elibereze acest tip de certificat.

Din spital a mers la fratele ei

Iubita fostului primar de la Sectorul 5 a fost externată din spital duminică și s-a dus la fratele ei, potrivit unor surse din spital.

Polițiștii au fost contactați în data de 24 iulie 2021, printr-un apel la 112, de către Spitalul Elias din București. Autoritățile au aflat în urma apelului, că o pacientă în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, a fost transportată la unitatea primiri urgențe în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pacienta a confirmat în momentul în care a fost internată că a fost agresată fizic de concubinul său.