ȘTIRI

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, suspect într-un dosar DNA, este însărcinată în 4 luni

Oana Mizil, iubita primarului Sectorului 5 Marian Vanghelie, a fost audiată, joi dimineaţă, la DNA, după ce procurorii au descins la locuinţa primarului Marian Vanghelie, dar şi la sediul Primăriei Sectorului 5, într-un dosar de contracte atribuite ilegal. Marian Vanghelie ar fi încasat un comision de 15-20 % din sumele acordate ilegal pentru lucrări la şcoli şi grădiniţe. 

La ieșirea de la DNA, Oana Mizil a declarat că are calitatea de suspect într-un dosar DNA, deoarece ar fi administrat niște magazine de haine. Oana Mizil a declarat că acuzațiile sunt false, că ea doar dădea sfaturi celor de la magazine. De asemenea, Oana Mizil a anunțat presa că este însărcinată în patru luni. 

Oana Mizil a fost condamnată, în octombrie 2014, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese, după ce şi-a angajat mama la biroul său de parlamentar. Astfel, dacă va fi acuzată şi găsită vinovată într-un nou dosar, în care faptele au fost săvârşite după condamnarea din 2014, ea va fi nevoită să stea în închisoare cu trei ani mai mult.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button