ȘTIRI

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiată la DNA: „Îmi depun demisia din funcţia de deputat”

UPDATE 17:00 Deputatul PSD Oana Niculescu-Mizil și-a depus joi, la cabinetul președintelui Camerei, demisia din Parlament, au afirmat pentru AGERPRES surse parlamentare.

UPDATE 14.49: Oana Mizil a ieşit de la DNA, declarând că îşi dă demisia din Parlament. Ea a confirmat, totodată, că este însărcinată şi că este suspectată de corupţie.

„Demisionez din calitatea de deputat. Nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei. Da, sunt însărcinată, Marian are un băieţel, un al doilea băiat.”, a spus Oana Mizil, după audieri.

Conform unor surse citate de ştiripesurse.ro, Oana Niculescu Mizil este acuzata de operatiuni de comert incompatibile cu functia de deputat. Ea ar fi fost administratorul societatii comerciale Fashion Brand Management si administra 4 magazine din Bucuresti. Oana Mizil a recunoscut că este suspectată de DNA.

La sosirea la sediul DNA, Oana Mizil a declarat ca nu crede ca este nimic adevarat. Intrebată de Marian Vanghelie, a afirmat: „Nu are niciun comision, credeti-ma”. Ea a mai spus ca nu stie nimic de nicio afacere si a negat ca ar fi făcut o afacere impreuna cu Vanghelie, informează Hotnews.ro.

Conform unor surse citate de Realitatea Tv, Oana Mizil este însărcinată în 4 luni.

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţa, la sediul Primăriei Sectorului 5, al ADP sector 5 şi la locuinţa primarului Marian Vanghelie. Percheziţiile au loc într-un dosar de contracte atribuite ilegal pentru reabilitarea unor grădiniţe şi şcoli, iar prejudiciul estimat este de 2 miliarde de lei. Conform televiziunilor de ştiri, Vanghelie încasa un comision de 15-20% din suma acordată ilegal pentru lucrări.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button