ȘTIRI

Oamenii din fotbal, audiați și joi la DIICOT, după dispariția unui milion de euro UPDATE

UPDATE: Ştefan Stana, fost membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, a stat aproximativ 30 de minute la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), fiind audiat ca martor în dosarul în care sunt suspiciuni că aproximativ un milion de dolari primiţi de FRF de la forurile internaţionale pentru construcţia bazei sportive de la Buftea ar fi fost delapidaţi.

Acesta a declarat, la ieşirea de la DIICOT, că procurorii l-au întrebat despre construcţia bazei de la Buftea, precizând că „au fost discuţii de cinci minute”.

Întrebat dacă s-a discutat în Comitetul Executiv al FRF despre acizhiţiile făcute, Stana a spus: „Noi am fost informaţi că se va face această construcţie, din bani veniţi de la FIFA, şi atâta tot.”

Ştefan Stana a precizat că nu a putut da foarte multe informaţii despre proiect sau sumele de bani alocate, pentru că el nu a văzut devizele şi nici nu se pricepe la astfel de lucruri, scrie news.ro. 

„Nu mă pricep la chestia asta, eu sunt profesor de educaţie fizică. Dacă eram constructor sau altceva, puteam spune mai multe despre această construcţie. (…) Au fost oameni care s-au ocupat de aceste probleme, dumnealor ştiu mai bine”, a mai spus Stana.

Joi dimineața, Ștefan Stana, reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, trebuie să dea declaraţii în dosarul în care se urmăreşte „traseul” a 1 milion de dolari, bani primiţi de Federaţia Română de Fotbal (FRF)de la FIFA.

 

Zilele trecute au fost audiaţi fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, fostul vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Patriţiu Abrudan, şi preşedintele FC Braşov, Cornel Șfaițer. 

 

Vom reveni cu amănunte. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button