O vedetă a acceptat să se întoarcă la PRO TV

de:
21 feb. 2015
0 Afișari
O vedetă a acceptat să se întoarcă la PRO TV

Astfel, următorul concurent confirmat în echipa fermierilor celebri este Cristina Cioran, care va intra în casa de la Ferma vedetelor alături de Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug și Mioara Velicu, Doinița Oancea și Corina Drăgulescu, anunţă www.radardemedia.ro.

Bine cunoscută actriță a jucat în mai multe telenovele și a debutat ca prezentatoare la Acasă TV. În curând însă, Cristina Cioran se pregătește să schimbe peisajul și să renunțe la rochii și pantofi cu toc în favoarea hainelor groase și a cizmelor de cauciuc, mai potrivite condițiilor de la fermă.

Carismatica actriță a cerut sfaturi de la oamenii care trăiesc la țară, pentru a se descurca cât mai bine în această nouă provocare.

“Mă pregătesc intens, în sensul că am vorbit cu oameni care trăiesc la țară și am aflat o grămadă de lucruri interesante, care cu siguranță mă vor ajuta în Ferma Vedetelor. Am acceptat să intru în acest proiect pentru că nu am această experiență de fermă, nu am avut bunici la țară și acum îmi trăiesc a doua copilărie. Sunt foarte încântată de proiectul Ferma Vedetelor, consider că este aventura vieții mele, de până acum. Îmi plac provocările, sunt foarte curajoasă și cred că această experiență îmi va schimba viața în bine. Voi înțelege și mă voi lovi de greutățile pe care le au cei care trăiesc la țară. Voi învăța să am grijă de animale și să construiesc o fermă. Poate la un moment dat voi dezvolta această experiență și cu ajutorul lui Dumnezeu îmi voi face o fermă a mea, în această viață”, a declşarat actriţa pentru aceeaşi sursă.

Cookies