O valiză cu documente a alertat sediul ANAF din Sectorul 3, iar clădirea a fost evacuată

25 aug. 2022
204 Afișari
O valiză cu documente a alertat sediul ANAF din Sectorul 3, iar clădirea a fost evacuată
O valiză cu documente a alertat sediul ANAF din Sectorul 3, iar clădirea a fost evacuată | Foto simbol: Inquam Photos / George Călin

Un bagaj suspect a pus tot sediul Direcției de Finanțe Publice (ANAF) din Sectorul 3 pe jar. Oamenii au fost evacuați din clădire, iar geniștii au fost chemați de urgență pentru a verifica respectivul pachet.

Alertă la sediul ANAF din Sectorul 3 din cauză unui bagaj suspect

Joi, 25 august 2022, un pachet suspect ce a fost observat la sediul ANAF din Sectorul 3 a alertat pe toată lumea. Alarma a fost dată de unul dintre angajații instituției, conform Libertatea.ro.

Acesta a sunat la 112 și a anunțat că bagajul suspect a fost abandonat pe holurile clădirii. Astfel că, agenți din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 23 Poliție au venit la fața locului.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 23 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că, într-o instituție publică, din sectorul 3, se află un bagaj suspect.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Capitalei, precum și echipaje de prim ajutor, transmite Poliția Capitalei.

În valiză se aflau documente

Pe lână polițiști și echipajul de prim ajutor, la fața locului au venit și specialiștii din cadrul SRI și grupa pirotehnică din cadrul SIAS. Aceștia au efectuat verificările specifice. Astfel s-a constatat că alarma a fost una falsă.

În jurul orei 14:16 s-a confirmat că nu există nici o stare de pericol. Specialiștii din cadrul SRI au informat că, din fericire, în geamantanul suspect de pe holurile Direcției de Finanțe Publice se aflau mai multe documente.

Cookies