O turmă de oi s-a oprit la păscut în parcul din fața Academiei de Poliție din București. Oile au mâncat toate florile, apoi au plecat spre DN1, prin trafic

02 nov. 2022
1890 Afișari
O turmă de oi s-a oprit la păscut în parcul din fața Academiei de Poliție din București. Oile au mâncat toate florile, apoi au plecat spre DN1, prin trafic
O turmă de oi s-a oprit la păscut în parcul din fața Academiei de Poliție din București. Oile au mâncat toate florile, apoi au plecat spre DN1, prin trafic. Imagine simbol: Pexels

Misiune ieșită din comun pentru oamenii legii. O turmă de oi s-a rătăcit și a poposit chiar în parcul din fața Academiei de Poliție din București. După ce au mâncat toate florile de pe spațiul verde, oile au fost mânate spre DN1.

O turmă de oi s-a rătăcit și a ajuns în parcul din fața Academiei de Poliție București

4 echipaje de poliție au intervenit aseară pentru a aduna turma de oi care s-a oprit chiar în faţa Academiei de Poliţie.

Animalele au dat buzna pe spațiul verde, au mâncat toate florile, apoi au pornit spre DN1, spre Otopeni, unde au îngreunat circulația, transmite antena3.ro.

O femeie a fost cea care a anunțat situația la 112, după ce a văzut turma de oi în fața parcului Academiei de Poliției București.

Cu stomacul plin, ovinele au ajuns pe DN1, iar polițiștii au mânat turma până în parcarea unui restaurant.

Proprietarul a venit după mai bine de 2 ore

Oamenii legii au fost nevoiți să păzească oile mai bine de 2 ore, până în momentul în care a ajuns și proprietarul la fața locului.

Proprietarul ovinelor a fost nevoie să dea explicații agenților de la Protecția animalelor și a fost amendat de polițiști.

Bărbatul ar fi declarat că țarcul în care se aflau oile s-ar fi rupt, iar acestea s-au speriat și au fugit.

În cele din urmă, turma de oi a fost condusă, pe jos, spre stână, tot pe Drumul Național 1, ajutată și de mașinile polițiștilor, iar traficul rutier a fost îngreunat.

Cookies