ARHIVA B365

O tânără rănită la Colectiv îi mulțumește salvatorului său, Adrian Rugină

Ioana Ruxandra Grigore, o tânără în vârstă de 25 de ani din Constanţa, rănită în incendiul izbucnit în clubul Colectiv, a fost externată. 

Ioana a fost externată din spital, ţinând să mulţumească printr-un mesaj postat pe Facebook tuturor cerlor din spital care au avut grijă de ea, dar şi lui Adrian Rugină, unul dintre cei 60 de oameni care au murit în tragedie, pe care îl numeşte eroul său.
„Mulţumesc enorm de mult medicilor, asistentelor, infirmierelor, psihologilor, voluntarilor, tuturor de la spitalul Bagdasar-Arseni că m-au ajutat să mă refac. Voi rămâne profund recunoscătoare toată viaţă acestor oameni care şi-au dat sufletul zi şi noapte pentru ca noi să supravieţuim şi să ne putem continua viaţa. Vă mulţumesc şi vă iubesc. Astăzi s-au făcut 5 săptămâni de la incendiu. 5 săptămâni în care în fiecare zi i-am mulţumit îngerului meu, salvatorului meu, EROUL Adrian Rugină! Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor acestui om minunat! Nu te voi uita niciodată! De asemenea, sincere condoleanţe famililor şi prietenilor celor care şi-au pierdut viaţa în urmă acestei tragedii. Nu veţi fi uitaţi!”, a scris Ioana pe Facebook, anunță Libertatea. 

Adrian Rugină a primit Ordinul Național din partea președintelui Klaus Iohannis.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button