ARHIVA B365

O tânără rănită în incendiul din Colectiv a murit vineri. BILANŢUL din Colectiv: 55 MORŢI

Tânăra care a murit la două săptămâni de la tragedia din Colectiv se numeşte Loredana Dărescu, este din Brăila şi locuia în București de 7 ani, unde se angajase la o companie multinațională. Tânăra a murit, vineri, în spitalul din Germania unde fusese transferată.

Ea a fost transferată marţi la o clinică de arşi din Germania, potrivit Realitatea Tv. Din cauza arsurilor grave suferite, medicii nemţi nu au reuşit însă să o salveze pe tânăra de 29 de ani şi au transmis vineri Ministerului Sănătăţii că aceasta a decedat în spital. Tânăra avea arsuri peste 50% din suprafaţa corpului.

În cursul de zilei joi, Loredana a fost operată, însă vineri, aceasta a decedat. Ea fusese internată în stare gravă la Spitalul de Arși din București, după care a fost transportată la clinica din Germania.

„Mama a fost la ea. Lori e plină de bandaje, nu poate vorbi. Ținem legătura în permanență cu doctorii, iar dacă ei ne vor da ok-ul să o transferăm, o vom face”, declara, pentru presa locală, sora mai mică a tinerei, Dorina.

În prezent, în străinătate sunt 29 de răniţi în incendiul din Colectiv. Aceşti pacienţi sunt în stare critică.

În spitalele din Bucureşti mai sunt acum internaţi 62 de răniţi în incendiul din Colectiv, din care 14 sunt în stare critică.

La Spitalul Floreasca cei 3 pacienţi aflaţi în stare gravă dau semne de îmbunătăţire a stării de sănătate, iar medicii au speranţe că în următoarele zile starea lor va evolua.

Cei mai mulţi răniţi în incendiul din Colectiv, 14, sunt la Spitalul de Arşi, dar şi la Spitalul Bagdasar-Arseni. De la Bagdasar-Arseni a fost transferat, vineri dimineaţă, în Israel, unul dintre răniţii din Colectiv, iar o altă tânără a fost externată vineri dimineaţă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button