O tânără din București a ajuns la spital după ce a fost călcată de tramvai. Fata avea căștile în urechi și nu a fost atentă

19 sept. 2022
14435 Afișari
O tânără din București a ajuns la spital după ce a fost călcată de tramvai. Fata avea căștile în urechi și nu a fost atentă
O tânără din București a ajuns la spital după ce a fost călcată de tramvai. Fata avea căștile în urechi și nu a fost atentă. Sursa foto: Captură/ observatornews.ro

Incident tragic, duminică seară, în București. O tânără a fost călcată de tramvai din cauză că a traversat pe roșu și avea căștile în urechi. Fata a fost transportată de urgență la spital.

O tânără din București a fost călcată de tramvai, duminică seară

Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost călcată de tramvai, duminică seară, în jurul orei 22:00, în Sectorul 2 din București. Ea a traversat pe culoarea roșie a semaforului și avea căștile în urechi.

Astfel că, fata nu a auzit tramvaiul venind spre ea. Vatmanul a emis mai multe semnale acustice, dar nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Din păcate, tânăra a fost lovită în plin de un tramvai care circula pe linia 36, pe Șoseaua Pantelimon.

Întrebat dacă a frânat cât s-a putut, vatmanul a răspuns:

„- Cât s-a putut. Dar frâna tramvaiului nu e ca frâna de la maşină. Tramvaiul are roţile de fier, frâna este destul de grea.

– Am claxonat, n-a auzit pentru ca nu avea cum sa auda, nici macar n-a fost atentă și n-am putut să evit impactul”, potrivit observatornews.ro.

Fata a ajuns la spital

În momentul impactului, tânăra de 25 de ani a ajuns sub roțile tramvaiului și a fost târâtă mai mulți metri. A suferit mai multe răni la cap și la bazin. Fata a fost transportată de urgență la spital, în stare gravă.

Tramvaiele liniilor 14 și 36 au fost blocate pe tot parcursul intervenției.

Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Cookies