ARHIVA B365

O tânără de 25 de ani A MURIT, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc din Bucureşti

Mihaela avea 25 de ani și părea o femeie împlinită. În vară se căsătorise, iar în urmă cu câteva săptămâni își botezase copilul de numai două2 luni. Locuia împreună cu soțul și băiețelul lor la etajul unu al unui bloc din cartierul Pantelimon. Noaptea trecută e ieşit pe nesimţite din apartament, a urcat până la etajul 9, a spart geamul de pe casa scării și s-a aruncat în gol de la zeci de metri.

„Mă uitam la un film şi am auzit nişte geamuri spărgându-se şi zgomote. M-am uitat pe geam cine arunca la ora asta şi când m-am uitat pe geam am văzut ceva venind de sus, deci ceva inchis la culoare. Nici nu mi-am imaginat că este un om”, a povestit o vecină.

În stare de șoc, soțul Mihaelei a sunat după ajutor, pentru că fiului său de doar 2 luni i s-a făcut rău.

„Este vorba despre o pacientă în vârstă de aproximativ 25 de ani găsită decedată, cu leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat doctor Ionescu Tudor, potrivit România TV.

Polițiștii cercetează acum cazul pentru a se stabili ce a determinat-o pe tânără să recurgă la gestul extrem. Ea era angajată la un supermarket, iar soţul ei lucrează la Protecţia Copilului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button