O tânără a fost prinsă de poliţişti după ce a furat portofelul unui bătrân în zona Gării de Nord

de:
24 oct. 2013
0 afișări
O tânără a fost prinsă de poliţişti după ce a furat portofelul unui bătrân în zona Gării de Nord

În fapt, în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 20.30, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către partea vătămată, un bărbat în vârstă de 74 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o staţie R.A.T.B. din zona Gării de Nord, ar fi fost deposedat de portofel.

După primirea sesizării, poliţiştii de siguranţă publică ai Secţiei 4 s-au deplasat imediat la locul faptei, unde au luat legătura cu partea vătămată, care le-a oferit informaţii cu privire la persoane care, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras portofelul în care se afla suma de 750 de lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au reuşit identificarea şi prinderea suspectei, asupra ei fiind găsită şi suma de bani sustrasă, fapt pentru care a fost condusă la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, poliţiştii bucureşteni au identificat şi portofelul pe care suspecta l-ar fi abandonat după comiterea faptei, prejudiciul produs fiind astfel recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Secţiei 4 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecta în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cookies