O studentă de la ASE a murit, în timp ce era la un seminar în Poiana Pinului

de:
25 nov. 2012
1 afișări
O studentă de la ASE a murit, în timp ce era la un seminar în Poiana Pinului

Studenta le-a spus unor colege că îi este rău. Când a încercat să plece spre cameră, tânăra s-a prăbuşit la pământ. Deşi colegii au chemat imediat ambulanţa, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul,informează Realitatea.net

Andreea Avramescu era studentă la ASE în Capitală. Ea venise împreună cu alţi 70 de tineri, care făceau parte dintr-un ONG, la un seminar organizat la Poiana Pinului. După ce a susţinut o prezentare în faţa colegilor, sâmbătă, fetei i s-a făcut rău.  Medicii de pe ambulanţă au încercat mai bine de o oră să o resusciteze pe tânără, fără rezultat, însă. Colegii tinerei nu au vrut să vorbească despre ce s-a întâmplat cu Andreea. 

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în acest caz.  
„În urma evaluării sumare a cadavrului nu au fost observate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, cauzele decesului urmând a fi stabilite în urma efectuării necropsiei.”, spune şef FLORINA CRUCIANU, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Realitate.net, o posibilă cauză a decesului ar fi consumul exagerat de alcool. Deşi tinerii trebuiau să rămână în tabără până duminică, ei au plecat cu o zi mai devreme.

Cookies