O stradă intens circulată din Sectorul 5 se asfalteaza și devine cu sens unic. „Va fi puțin disconfort”, spune city managerul

02 apr. 2023
15989 Afișari
O stradă intens circulată din Sectorul 5 se asfalteaza și devine cu sens unic. „Va fi puțin disconfort”, spune city managerul
O stradă intens circulată din Sectorul 5 se asfalteaza și devine cu sens unic. „Va fi puțin disconfort”, spune city managerul. Sursa foto: Captură video/ Facebook/ Rares Hopinca

Dumbrava Nouă este o stradă intens circulată din Sectorul 5. Au fost reamenajate trotuarele, iar în prezent, aceasta este asfaltată. După ce se vor finaliza lucrările, aceasta va deveni stradă cu sens unic, anunță city managerul.

Dumbrava Nouă din Sectorul 5 devine stradă cu sens unic

Echipele erau prezente la lucrările de asfaltare de pe Strada Dumbrava Nouă și sâmbătă, 1 aprilie 2023. La fața locului și-a făcut prezența și Rareș Hopincă, city managerul Sectorului 5, unde s-a filmat când le transmitea bucureștenilor că, după ce va fi asfaltată, această stradă va deveni cu sens unic.

Este sâmbătă, dar pentru noi este a șasea zi de muncă. Am venit în Dumbrava Nouă pentru că aici continuă lucrările. Am început asfaltarea și pe strada principală, dar și în zonele dintre blocuri unde sunt locuri de parcare. De luni reluăm și începem dinspre Buzoieni…încet, încet, începem să finalizăm lucrările, terminăm cu șantierele. Ne ducem către Bârcă, ulterior către Petre Ispirescu (cu asfaltările).

Foarte important. În scurt timp, Dumbrava Nouă va deveni stradă cu sens unic dinspre Petre Ispirescu, către Buzoieni. Va fi puțin disconfort, dar trebuie să ne pregătim pentru că toată circulația va fi mult mai bine reglementată în perioada următoare, a transmis Rareș Hopincă într-un video publicat pe Facebook.

Mai mulți bucureșteni sunt nemulțumiți

Mai mulți oameni se declară nemulțumiți de sensul unic de pe Strada Dumbrava Nouă, dinspre Petre Ispirescu, spre Buzoieni. Aceștia au lăsat comentarii la postarea de pe Facebook a city managerului:

  • „Dacă faceți sensul unic spre Buzoieni , dimineața va fi aglomerație maxima pe Mărgeanlului…. Lumea iese spre centrul orașului , nu spre Rahova…”, spune C.C.
  • „Și eu cred că ar fii fost mai bine sens unic către Str Petre Ispirescu, deoarece ar prelua din fluxul de pe Str MĂRGEANULUI dimineața. Intersecția Antiaeriană, Petre Ispirescu, GHENCEA, drumul Sării sunt extrem de aglomerate dimineața”, transmite G.C.

City managerul a revenit cu un răspuns pentru acestă nemulțumire a bucureștenilor:

Suntem în procedura de a cumpara un teren, pentru a face străpungerea Ene Modoran – Făt Frumos. Sensul invers va fi, deci, pe Ene Modoran, până la Parcul Sebastian.

Te-ar mai putea interesa și: A început marea asfaltare în Sectorul 5. Prima vizată este Str. Pucheni, urmează și altele

Cookies