O stradă din centrul Bucureştiului, spartă complet, la niciun an după asfaltare FOTO

de:
13 mai 2015
0 Afișari
O stradă din centrul Bucureştiului, spartă complet, la niciun an după asfaltare FOTO

Desi lucrarea a fost finalizata de cateva zile, santul a fost astupat cu pamant si lasat asa, iar zona este plina de praf si mizerie, scrie Hotnews.ro. 

„Primaria Bucuresti, prin Directia Utilitati Publice, a emis pentru GDF SUEZ ENERGY ROMANIA autorizatii de construire pentru lucrari la reteaua de gaze naturale. Pe str. Popa Petre se executa lucrari de modernizare a retelei de distributie a gazelor naturale in baza Autorizatiei de construire nr. 371/1272027 din 11.11.2014 – ” Modernizarea retelei de gaze naturale – cresterea securitatii in exploatare a retelelor de distributie gaze naturale din Bucuresti prin modernizarea conductelor de otel neprotejabile catodic – Zona 1 – Pachet 3C” – proiect cofinantat de C.E. prin fonduri structurale. In data de 09.04.2015 a fost depusa la PMB Comunicarea privind inceperea executiei lucrarilor, in conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, actualizata”, se arata in raspunsul Primariei Capitalei trimis la solicitarea HotNews.ro.

In ceea ce priveste refacerea strazii, Primaria Capitalei spune ca este de datoria operatorului de retele sa o aduca la starea initiala. „Mentionam ca str. Popa Petre se afla in programul de intretinere multianuala al Administratiei Strazilor, si nu in garantie. Operatorul este obligat ca, dupa finalizarea lucrarilor, sa aduca la starea initiala lucrarea, conform legii”, spun reprezentantii municipalitatii.

Intrebati de ce nu au coordonat lucrarile astfel incat asfaltarea sa fie facuta inainte de asfaltarea strazii, reprezentantii municipalitatii nu au raspuns la aceasta intrebare.

Mai multe detalii, pe Hotnews.ro. 

Cookies